Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaozrd

grube baby to dno

Polecane posty

Gość anaozrd

Scierwo i wodorosty. Pisze to zeby wyladowac swoja filtracje, ktora mam wlasnie przez wyzej wymienione osoby. To one mysla, ze to ciuch pogrubia, ze bluzka inna niz czarna dodaje im kilogramow. Ludzie, a raczej slonie obudzccie sie! To nie kolor, to nie kroj ciucha was pogrubia! Wy juz takie jestescie, grube, tluste i bez klasy, bez wyczucia, bez gustu i bez zahamowac. Aha i normalna rozmiarowka to nie jest rozmiarowka dziecieca czy mlodziezowa, to rozmiarowka dla kobiet o normalnych- ludzkich wymiarach, czyli od s do m! A wy cala reszta ubierajcie sie w zoologikach, albo w sklepach ogrodniczych.

Gość anaozrd
Pisze glupoty, jagienka mi tutej podpowiada, zeby temat nie upat.

Gość anaozrd
Tak sie zastanawiam gdzie grube baby kupuja suknie slubne? Przeciez w salonach sa tylko normalne rozmiary.? Ah tak zapomnialam, przeciez maciury nikt nie poslubi.

Gość anaozrd
Grubaski powinny byc wysterylizowane, zeby zarazkow nie roznosic, tak jak w ameryce. Tam wystarczy ze pot jednej zmiesza sie z potem drugiej i juz tragedia gotowa.

Gość jestę hakerę
ogolnie grubasy to dno. leniwe bydlo ktoremu sie nie chce isc na silownie.

Gość zdrowa kobieta
co ty za bzdury piszesz wez sie ogarnij ja mam cialo i ksztalty a ty pustaczko az wspolczuje

Gość zdrowa kobieta
jak mozna pusac takie bzdury nie kazdy moze byc chudy wiele osob zmaga sie z choroba

Gość anaozrd
O hakier widze znasz sie narzeczach. Grube to leniwce co poza jedzeniem swiata nie widza. Powinno sie je wykanczac conaj,niej w komurach gazowych.

Gość anaozrd
Hahaha z chorobo, chyba z choiroba glowy, bo czlowiek myslacy zna granice. spojrzcie na fotki z oswiecimia, widzicie jakas gruba babe? Nie! A dlaczego? Bo hitler zakazal fotografowania ich, zeby nie zgorszyc narodu.

Gość ?KFDDKKDKD
nie kazdy gruby sie obzera a ty faktycznie jestes dno sfrustrowane skoro takie masz debilne problemy zali mi ciebie pajacu, ja nie jestem gruba, waze 51 przy 168 , a ty jestes debilem- Milego dnia

Gość jestę hakerę
leniwe grubasy do utylizacji. w autobusie zajmuja 2 miejsca, to samo w samolocie czy gdziekolwiek indziej. smierdza obrzeraja sie czipsami. juz sobie wyobrazam jak cipa i dupa takiej grubej lochy musi smierdziec. nawet mycie co 30 minut by nie pomoglo.

Gość anaozrd
Ja wyjde na zewnatrz i walne sobie to glowa w kraweznik bo mam do tego predyspozycje. A ty tlusta locho- nie wyjdziesz na zewntarz, bo nie zmiescisz sie we drzwi, a nawet jakby cie helikopterem wyciagli przez sufit i postawili na ziemi to nie bylabys w stanie pochylic glowy do kraweznika, a juz nie wspominam o zamachnieciu sie.

Gość anaozrd
Ty kfc, mozesz sobie pomarzyc o takiej wadze, z reszta to jest niedowaga wienc tez nie masz sie czym chwalic to swiadczy o twoim portfelu, czyli krotko mowiac jestes uboga z patologicznej rodziny. Zal. Ale i tak tyle nie wazysz, podszywasz sie pod chuda, zeby cie tutej nie wysmiano.

Gość anaozrd
Hakier tez mondrze piszesz, widac ze znasz sie na ludziasz z klasa i z matura. Mozna sie z reszta porozgladac dookola, np. W sklepach z ekskluzywna odzieza: jakie sprzedawczynie najczesciej obsluguja? Czekam na choc jedna odpowiedz. I zobaczymy co wyjdzie.

Gość anaozrd
Facet tez i owszem. Nie ma roznicy chlop czy baba, z reszta dla mnie to odmienna plec, to odmiency.

a ja lubie jesc...i wcale nie uwazam ze wygladam zle...ja sie dobrze czuje ze soba sama..a moze z toba cos nie tak...czytajac twoje wypowiedzi to cos nie halo

Gość anaozrd
Wszystkie tluste sobie wmawiajja, ze lubio siebie, ze sie dobrze czuja, a w nocy poduszka zasmarkana, rano nie moga sie wcisnac w spodnie itd