Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1000 kcal

Czy taki facet będzie chciał kiedykolwiek poważnego związku ?!

Polecane posty

Gość 1000 kcal

Właśnie... Facet, którego nazwałabym wolnym ptakiem, niezależny, robi co chce i nie cierpi żadnych ograniczeń (przynajmniej na obecną chwilę), aktualnie kobietę chce tylko do seksu, seks bez zobowiązań ? dlaczego nie, niby żadnej nie traktuje poważnie, może nie typ wiecznie nieodpowiedzialnego chłoptasia bo pod tym względem myśli racjonalnie, spełnia się zawodowo, aby mieć w przyszłości wygodne życie, ale chodzi tutaj o inną sferę. Czy taki typ będzie chciał się kiedyś związać na poważnie ?? Nie mówię tutaj od razu o małżeństwie, gromadce dzieci itd., ale czy taki typ byłby skłonny myśleć o kimś na poważnie ?? Czy w kwestii uczuć będzie wiecznym bawidamkiem, który ma lekkie podejście do tych spraw włączając w to seks ??

Gość prawde ci teraz powiem silane
jak można z takim dupkiem sie wogole zadawać a co dopiero myslec o nim powaznie:-(

Gość 1000 kcal
do tego ma na imię Azor :(

Gość 1000 kcal
Ale ja nie powiedziałam, że wiąże z Nim bóg wie jakie nadzieje :P Nie, nie... Po prostu zastanawiam się czy taki typ faceta kiedykolwiek dojrzałby do normalnego związku ?? Czy już takim się zostaje do końca i raczej nie przechodzi ?

Gość 1000 kcal
Ładne imię ma twoja psinka podszywie ;)

Gość może tak, może nie
ale znam jednego takiego - przystojniak, kariera w tzw wolnym kreatywnym zawodzie, zawadiacki, dowcipny. Genralnie mój typ. Jak go poznałam miał chyba 38 lat. Wolny, bez zobowiązań, koledzy, alkohol, dziewczyny, imprezy, ale własne mieszkanie i własne łózko w którym na stałe nie ma nikogo. Niedawno się dowiedziałam, że poznał kogoś (ma teraz 42 lata), ożenił się, ustatkował, OYTŁ i nawet wyprowadził się z nią na jakąs wies na Mazurach! Publikuje wiejskie zdjęcia, wydaje się byc bardzo szczęsliwy, nie tęskni do wielkiego miasta imprez, dziewczyn itd. Wiec cuda sie zdarzają :)

Gość Uwierz ze można .
Mam takiego faceta i powiem wam ze co ma być to będzie , może się zakocha może nie , narazie jest ok jest sex są spotkania , póki jest chemia po co to psuć związkiem

Gość 1000 kcal
Mniej więcej o takich typach mówię ;) Tyle, że znacznie młodszy dlatego zastanawiam się czy taki ktoś w przyszłości może zmienić trochę swój pogląd na te sprawy, a teraz takie zachowanie jest przejściowe ?

Gość dfghtfhgfh
ruchnie i zostawi ;]

Gość może tak, może nie
nigdy nie wiadomo :) i nawet on mimo szczerych chęci ci tego nie powie - bo teraz może zakładać, że nie chce się ustatkować, a potem się zakocha i zonk. Albo zechce się zakochać i ustatkować, a potem okaze się, że takie życie go nudzi i znowu zonk...

Gość vin80
Być może kiedyś się zmieni. Jest duża szansa. Nie wiadomo tylko kiedy. Najbardziej natomiast śmieszą mnie kobiety, które się z takimi wiążą "bo dla NIEJ to na pewno się zmieni" a potem płaczą, że zabawił się i zostawił :)

Gość IMO12361
Autorko! Tylko TY możesz go zmienić! Nie zawiedź go. Przecież taki ideał nie zrobi z Ciebie chwilowego worka na spermę. Co to, to nie! :classic_cool:

Gość 1000 kcal
Hahaha tak oczywiście :D gdzież bym śmiała :D ale ja nic takiego nie napisałam :) ja właśnie NIE CHCĘ takiego do związku ! Chociażby dlatego, że wiecznie bym się bała czy aby na pewno mu na mnie zależy, a nie jestem chwilową zabawką :) chyba zawsze byłabym w tej kwestii niespokojna... a chyba o co innego w związku chodzi ;) Po prostu najzwyczajniej w świecie chciałam się zapytać czy ktoś z takim charakterem, podejściem do życia może kiedyś się zmienić, zacząć myśleć poważniej o związku, kobiecie, a nie traktować ich i uczuć jako rozrywkę ? Tyle. Ja nic takiego nie powiedziałam, że jestem przekonana o takiego faceta przemianie bo na pewno dla mnie się zmieni itp. :P Nie, nie... Bez przesady. Nic takiego tu nie napisałam ;)

Gość nnnnnnnnnnhgvjhngv
ojj tam to zalezy tylko od czlowieka jeden poszaleje i w koncu bedzie chcial sie ustatkowac uspokoic a drugi cale zycie bedzie robil co mu sie tylko podoba nie patrzac na innych ;]]

Gość IMO12361
Tak się tłumacz - my już Cię przejrzeliśmy. :classic_cool:

Gość 1000 kcal
aha :D wątpię :D ale jeśli to wypełni Twoje uczucie satysfakcji to możesz sobie tak twierdzić ;) ale wiem lepiej...