Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marko poland

dziwne fantazje żony

Polecane posty

Gość marko poland

moja żona powiedziała mi kiedyś że chciałaby zobaczyć jak robię facetowi loda a później jak oboje ja posuwamy. niby zaznaczyła, że to żart, że tylko tak sobie pomyślała, że nie chce tego tak naprawdę, ja cały czas o tym myślę. może naprawdę o tym myśli.. trochę to dziwne, rozumiem że chciałaby trójkąt ale żebym ja facetowi laskę robił, nigdy, przecież nie jestem gejem. skąd takie pomysły się rodzą w głowach kobiet

Gość rtyui
moim marzeniem jest aby afcet przy mnie sie onanizowal. Zaden tego zrobic nie chcial!! Czy to jakies dziwne marzenie?

Gość hhahahba
tak samo jak facetów podniecają lesbijki to tak samo wiele kobiet podniecają geje, również chciałabym takie coś zobaczyć ale wiem, że mój facet na pewno by się nie zgodził :( Ale już na samą myśl robi mi się gorąco :P

Gość podlasianka***
trójkącik jak najbardziej, ale jak facet facetowi laskę robi to mnie obrzydza

Gość tyt678767jjjht
Twoja kobieta powiedziala prawde,ze nie chciala by tego naprawde.Mnostwo kobiet tak ma ,ze podnieca je jakas fantazja,nawet np gwalt ale w rzeczywistosci oczywiscie nie chcialyby tego przezyc.

Gość tyt678767jjjht
jasne cos nie tak...ale to ze chcialbys zobaczyc swoja zone w akcji z inna kobieta to normalne prawda;)? wielu facetow by chcialo ,nawet jesli nie ty ko0nkretnie jarek,i wtedy to jest ok ale jak jest sytuacja odwrotna to juz z kobieta jest cos nie tak!:D

Gość faceci to hipokryci
....

Autorze,Twoja zona jest najnormalniejsza kobietą na świecie.Ja tez mam takie fantazje ale wiem ,ze gdyby mialo do czegos takiego dojśc-uciekłabym gdzie pieprz rosnie ;)

Gość jhktyre
rtui - żaden się nie chciał przy Tobie onanizować? :D