Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioly 1

Rytuał by nawiązać, wzmocnić kontakt z własnym Aniołem Stróżem

Polecane posty

Gość anioly 1

Rytuał by nawiązać, wzmocnić kontakt z własnym Aniołem Stróżem 14 grudnia 2012 (piątek) godzina 23.00 (czasu polskiego). Jeśli potrzebujesz nawiązać lub pogłębić kontakt z Twoim Aniołem Stróżem, Przewodnikiem Duchowym, uzyskać jego radę w konkretnej sprawie lub po prostu odczuć jego obecność i nauczyć się słuchać jego rad, podpowiedzi. By czuć się bezpiecznie. Wyjątkowy rytuał jeśli straciliśmy kontakt z naszym Aniołem lub jest on zbyt słaby. Jeśli starciliśmy wiarę i sens, NIE czujemy ochrony sił wyższych a jej potrzebujemy. Jeśli mamy kontakt, ale słaby i chcemy go pogłębić... * Moi Kochani, rytual wprowadzilam w odpowiedzi na Wasze prosby, gdyz mamy ciezki czas energetyczny, czesto smutek, zrezygnowanie, brak wiary, czas przygnebienia, braku celu lub po prostu odczucie "nie wiem co dalej bedzie" lub "juz nie mam sily" lub " to wszystko nie ma sensu". Odczucie strachu o przyszlosc, wyjatkowosc roku 2012. Oznacza to, ze brakuje nam kontaktu z naszym anielskim przewodnikiem, ze nie slyszymy jego rad i nie widzimy wskazowek. Dlatego wlasnie teraz ten nieplanowany wczesniej rytual. Czesto nasze problemy sa wynikiem zle podjetych decyzji, zle wydarzenia to efekt braku anielskiej pomocy, nawiazanie kontaktu z Aniolem Strozem to klucz do Szczescia. wiecej http://magiczny-swiat.es24.pl/opis/3726327/rytual-by-nawiazac-kontakt-z-aniolem-strozem-uzyskac-jego-pomoc-14-grudnia-2012.html

Gość z jakiego psychiatryka
jesteś?

Gość zew ryczacej gesi
a tu jest jak kontaktować się i jakie warunki trzeba spełnić Św. Michał Archanioł: Bracie, muszę ci wyjaśnić co do sposobu komunikowania się z nami. Nie jest to takie trudne, jak tobie i innym może się wydawać. Wystarczą twoje pragnienia i zwykła prośba, a nasza uwaga zwrócona jest ku wam. Potrzebne są główne warunki: wiary, pokory, ufności, a przede wszystkim łaski. Jasnym j est, że człowiek przez grzech wyłącza się automatycznie z obcowaniem świętych i nie nawiązuje z nami kontaktu. Bracie mój, ale z naszej strony, gdy widzimy u was konieczne usposobienie, nie ma żadnej trudności. Właśnie ja czekałem i chciałem przyjść Święta Gemma Galgani (1904) i jej Anioł Stróż Święta Gemma otrzymała od Boga łaskę widzenia swego Anioła Stróża, który dawał jej różne przestrogi i rady duchowe. Wiele razy upominał św. Gemmę, aby poszła do spowiedzi. Niekiedy okazywał jej wychowawczą surowość. Święta pisze w liście (2.IX. 1900): „Anioł Stróż ukazał się poważny i surowy; nie mogłam zrozumieć powodu ku temu. Teraz przypominam sobie dwa grzechy, które popełniłam w ciągu dnia. Mój BOZE jaka surowość! Anioł Stróż wielokrotnie powtarzał te słowa; „Wstydzę się za ciebie! Kiedy św. Gemma przygotowywała się pewnego razu do modlitwy, przyszedł jej Anioł Stróż. Wspólnie uwielbiali Boga. Gemma zapisuje (Dzienniczek, ł6.yIII. 1900); „Mój Anioł udzielił mi poczucia żywego bólu za moje grzechy. Czułam tak wielką udrękę, że wstydziłam się przebywać w jego obecności. Próbowałam ukryć się i uciec sprzed oczu wszystkich. Ta męka trwała jakiś czas, następnie jednak Anioł przemówił do mnie, dodając mi otuchy. Innym razem Anioł upominał ją: „O, córko, czy nie wiesz, że we wszystkim powinnaś być podobna do życia Jezusa? A On tak wiele za ciebie cierpiał, a ty nie myślisz o tym, że przy każdej okazji powinnaś cierpieć dla Niego? I dlaczego tracisz tak bardzo Jego upodobanie, porzucając codzienne rozważanie Jego Męki? (46 List do O. Germano). Pewnego razu sam Chrystus powiedział Gemmie: „Zyczę sobie, abyś była ofiarą i nieustannie cierpiała, żeby uśmierzyć gniew Mojego Ojca względem grzeszników, i abyś oddała Mu się jako ofiara za wszystkich grzeszników. Nie mam nic innego do zaofiarowania tobie ponad to, abyś poznała, że chcę cię mieć dla Siebie, jako Moją ukrzyżowaną oblubienicę. Tworząc Mistyczne Ciało Chrystusa mamy obowiązek wzajemnego wspierania się na drodze do całkowitego zjednoczenia się z Bogiem. My na ziemi w szczegółny sposób mamy wspomagać święte dusze w czyśćcu. Pewnego razu Anioł Stróż powiedział do świętej Gemmy: „He to już czasu upłynęło od ostatniego razu, kiedy modliłaś się za dusze czyśćcowe? 0, moja córko, tak mało myślisz o nich! Święta uświadomiła sobie, że przecież rano modliła się za nie. Anioł powiedział jej, że Jezusowi bardzo podobało się, gdyby ofiarowała za święte dusze czyśćcowe każde najmniejsze cierpienie. Ponieważ miała silne bóle głowy, zapytała Anioła czy mogłaby je ofiarować także za dusze czyśćcowe. Anioł jej odpowiedział; „Tak, moja córko, każde choćby najmniejsze cierpienie (ofiarowane za nich, sprawia im ulgę) (Dzienniczek, 6.ylIl. 1990).