Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klocki i klosuszki

moze tak moze nie niewiem

Polecane posty

Gość klocki i klosuszki

chyba jestem w ciazy ... od tygodnia mam jej objawy ... a okres dopiero 3/12 .... masakra jak ja sie czuje ...

Gość Po tygodniu objawów
Nie powinnaś już urodzić?

Gość klocki i klosuszki
nie nie powinnam - i daruj sobie takie beznadziejne komentarze ... napisalam tutaj bo chce pogadac z kims o tym ...

Gość Dopiero co
owulacje miałaś a już się objawów ciąży doszukujesz?

Gość klocki i klosuszki
nie napisalam tydzien po stosunku ... ogolnie z partnerem sie nie zabezpieczamy ... i prawdopodobnie jestem ... od tygodnia piersi mnie bola sa pelniejsze a dzisiaj boala szczegulnie , podbrzusze mnie boli - prawy jajnik... czuje sie jak przed okresem tyle ze na objawy na okres za wczesnie znam swoj organizm... jestem senna i mam mdlosci od czasu do czasu ale nie wymiotuje... do gincia mam na 2 tyg a test moge zrobic dopiero z rana naczczo :/ boli glowa najlepiej to bym spala :/

Gość klocki i klosuszki
a skoad wiesz kiedy ja owulacje mialam ?? poprzedni okres byl krotszy i mniej obfity niz poprzednie

Gość Bo owulacja jest mniej
więcej 14 dni przed spodziewaną miesiączką a ty masz ją mieć 3.12?

A jak myślisz, że byłaś w ciąży już miesiąc temu to przy krwawieniu w ciąży odrazu się jedzie do szpitala.Dlaczego wtedy nie zrobiłaś testu skoro miałaś już podejrzenie ciąży?Nie wiedziałam też, że test z moczu trzeba robić na czczo:PO ja głupia :) Ja robiłam po obiedzie po południu a kreska była .

Gość klocki i klosuszki
powinnam miec 3 ... jak wspomnialam ostatnia miesiaczka nie byla normalna moglam zajsc miesiac temu ... a objawy nie kada kobieta ma ksiazkowe .... zreszta nikt nie powiedzial ze mam okres co 28 dni... zreszta co ja sie produkuje widze ze tu same jasnowidze i madrale ... narka

Gość klocki i klosuszki
tak slyszalam ze naczczo z rana ... ze wynik jest bardziej wiarygodny tak samo jak robi sie w dzien spodiewanej miesiaczki... dlaczego nie zrobilam testu? bo nie mialam zadnych objaw ciazy '' okres'' byl i go po 3 dniach nie bylo... ja nie panikuje i nie lece do apteki zaraz po okresie ani tydzien przed ... ale wlasnie ostatnio czuje sie tak jak napisalam wyzej.

Gość klocki i klosuszki
kamelia majowa- daruj sobie ... nie masz nic madrego do powiedzenia to wogole sie nie odzywaj ... testu jeszcze nie robilam dla twojej wiadomosci wiec go spieprzyc nie moglam... ale z tego co napisala dziewczyna wyzej mozna nawet popoludniu i chyba dzisiaj zrobie..

Gość klocki i klosuszki
to niby do kogo ?

Może i "opiertoliłam schobowego" ale ciąża się pięknie rozwija :D

Gość klocki i klosuszki
ok zwracam honor .... przepraszam ze naskoczylam

Bo owulacja jest mniej - I urodzisz Kotleta. Zobaczysz. Trzeba taką sprawę porządnie przemyśleć. Ja robiłam test po śniadaniu i na świat przyjdzie Maślana. Nie pomyślałaś

Gość klocki i klosuszki
mam wyczulony zapach i zgage dziewne ...

Gość klocki i klosuszki
o boze smieszne strasznie - bravo za takie glupie dopiski :/