Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloszard z Polandii

Polska żebrakiem Europy

Polecane posty

Gość kloszard z Polandii

skamlanie o dotacje unijne budzi mój niesmak i wstydzę się że należę do polskiego plemienia!

Gość o11
Myślę tak samo ! Europa w kryzysie , strefa Euro przed bankruztwem - ale Polsce się należy 500 mld. Nie wiem za co ? Polska jet naprawdę krajem śolidarnym!

Gość należy się bo po to weszliśmy
do UE, ciemniaki. to żadne żebranie. i tak powinni więcej zapłacic za oddanie ruskim połowy polski, za niebronienie polski w 1939 roku i olanie nas w jałcie.

dokładnie! Ci to tak ujdają na Rząd dlatego , że pierdząc w stołek w różnej maści urzędach liczyli na łatwe lekkie i przyjemne życie na gapę na koszt unijny albo swych rodaków pracujących wytworczo. za robote niech się wezmie polactwo a nie dziadów z siebie robi. Mickiewicz już dawno nie żyje

Gość bvnvnv
ue jest po to zeby kazdy zyskal. myslisz ze platnicy netto by placili cokolwiek jakby nic z tego nie mieli?

tylko Anglicy nie wpłacają do UE żadnych piniendzy bo nic im nie z niej nie potrzeba.dzięki polakom mają wszystko.

Gość o11
-bvnvnv- "myslisz ze platnicy netto by placili cokolwiek jakby nic z tego nie mieli?" A co mają z tego mieć - powiedz. Co mają z tego francuzi czy niemcy, że u nas drogi się buduje ? To działa na zasadach solidarności. No tak ale my jeszcze do tego nie dorośliśmy - być solidarnym z innymi biedniejszymi państwami

Gość bvnvnv
dzieki tym autostradom niemcy czy francuzi dowoza SWOJ towar i sprzedaja u nas. myslisz ze dlaczego sa bogaci?