Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olimpia S.

nie jest zakochany :(

Polecane posty

Gość Olimpia S.

Koleguje się, sypiam z facetem od kilku miesięcy. Dzisiaj na pytanie czy jest we mnie zakochany odpowiedział nie. Chce sie ze mną spotykać, mówi że dobrze mu w moim towarzystwie, jednak ja jestem załamana i nie wiem czy to w ogole ma sens??? Po co byc razem, spotykac sie jak on nie jest zakochany? Przez kilka miesiecy sie znamy i sie nie zakochał, to jak on traktuje nasze spotkania?? Nie wiem co robic, prosze o rady. Dodam, że nie jestem już dzieckiem i myslalam ze jest ze mną bo chce ze mną być, czyt. być w związku.

Gość jeeeeeeenna
zaangazowalas sie emocjonalnie on nie - typowy schemat. On chce seksu Ty uczucia :) Facet nie dla Ciebie.

Gość Dożartek
to po co iść do łóżka??;/

Gość Olimpia S.
tez tak myslalam ale koles dzisiaj mi powiedział że chciałby ze mną sprobować być w związku ale tylko wtedy gdy ja tez tego chce. To wszystko komplikuje :( Nie chce na siłę związku :(

Gość vuolgp;
współczuję, ale przynajmniej masz jasność, bo mój mi mówi, że mnie kocha a ja mu nie wierze. Uwazam, że chodzi mu tylko o sex i mowi to, co chce usłyszec

Gość Olimpia S.
no dobrze, ale co mi to daje? I tak jestem w kropce i tak. Bo co z tego ze wejde z nim w zwiazek jak on nie jest zakochany? jak przez tyle miesiecy sie nie zakochal to istnieje szansa zeby to zrobil pozniej?? jakos w to nie wierze...

Gość Iluzionista
nie wiem co ci doradzic,ale cos tu nie gra