Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinamp

Odrealnienie

Polecane posty

Gość karolinamp

jestem po prostu załamana.. zaczęło sie od zapalenia marihuany, tak mi sie przynajmniej wydaje, bo w sumie do konca tego stwierdzić nie moge. Takie uczucie zawsze mialam po alkohou, gdy wypilam ,przez tydzien trzymalo mnie taki "odrealnienie" ale gdy zapalilam pierwszy raz marihuane to juz mi nie przeszło. To trwa juz jakos pol roku ostatnio jakby jeszcze bardziej sie nasililo nie moge sie na niczym skupić, jak czytam to po prostu ciezko mi zrozumiec, gdy na cos patrze to tak jakbym nie widziala wyraznie i ocyz nie nadazaja za wszytskim , tak samo z sluchem.. gdy ktos cos do mnie mowi to niby dociera ale jakbym snila. Najgorsz ejest to odrealnienie, brak poczucia siebie.. jestem przerazona.. boje sie ze cos mi jest. Bylam u 2 neurologow - nic , u innych lekarzuy rowniez nic. dostalam skierowanie na rezonans, ale jakos sie odwleklo , myslalam ze przejdzie to w koncu ale niestety nie przeszlo. Strasznie się boje.. Nigdzi enie moge znalezc informacji na ten temat , a lekarze nic nie wiedza, wpieraja ze to jakas depresja a to nie prawda , nie mam zadnych problemow ani nic w tym rodzaju zawsze jestem wesola. Ale to strasznie utrudnia zycie . Gdyby ktoś coś wiedział na ten temat ... prosze o pomoc ..

Gość :)dd

Właśnie .. jesteś przestraszona . To lęk cię ogranicza ... Ja sam osobiście nie paliłem marihuany a mimo to choruje na nerwice lękową co skutkuje właśnie takimi samymi odczuciami 🙂