Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicolka....

e papierosy

Polecane posty

Gość Nicolka....

Czesc. mam do Was pytanie odnosnie e papierosow. Pale juz ok 13lat, 20-30 fajek dziennie i postanowilam sobie ze z tym koncze :) Tyle ze moje dotychczasowe proby niepalenia konczyly sie po max miesiacu. Czytalam ostatnio troszke o e papierosie. Czy ktos z Was go probowal? Czy faktycznie jest skuteczny? Jak sie po nim czuliscie? Z gory wielkie dzieki za pomoc :)

Gość Nicolka....
Nikt mi nie chce pomuc czy nikt tego nie palil?

Gość klekle
Witam. E papieros, nie ma smaku papierosa i to jest minus wielki...dziwny posmak..ale fakt mimo że czegos brakuje..głodu nikotynowego nie czuć..ja odstawiłam z dnia na dzień..zero agresji, nerwówki..zero głodu nikotynowego..czasem brakowało tego wielkiego bum w płucach tylko...ale uwaznam że jest to rewelacja...próbowałam wszystkiego..tylko z tym mi sie udało ...więc polecam

Gość klekle
A dodam że paliłam lat 15 :)

Pamiętajcie tylko, żeby nie palić, tam gdzie jest zakaz palenia. Na przykład na przystanku autobusowym. To co wdychacie z e-papierosa, wydychacie w powietrze i oddychają tym inni. NIkotyna jest rakotwórcza, glikol propylenowy u niektórych osób może wywoływac zapalenie skóry. Przy tym nigdy nie prowadzono badań, jakie trujące substancje wydzielają się z podgrzanym aerozolem. A składy zawiesin sa przenajróżniejsze. Nie wiadomo jak na organizm działają substancje smakowe i zapachowe dodawane do liquids (zawiesin) i podgrzane do 150-180 stopni.

Gość gnojek ale taki prawdziwy
lepiej idz na 'zabieg' rezonansu bioelektromagnetycznego (poszukaj w sieci)

Gość Nicolka....
Czytalam opinnie lekarzy na niemieckich stronach i juz mi sie odechcialo e dymka :( Badania robione byly w ameryce i nowej zelandji i w obydwu przypadkach wykazali ze para ktora sie wytwaza ma bardzo rakotwurcze substancje. Po za tym pisza ze jest to inchalacja z nikotyny i tego calego badziewia smakowego... ech niemcy chca je calkowicie wycofac... Zastanawia mnie czemu na polskich stronach informacje na temat e papierosow sa takie "skape"