Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onononlubiezadbanepaznokcie

Coraz mniej kobiet ma ladne zadbane paznokcie..NATURALNE

Polecane posty

Lubie ladne zadbane paznokcie u kobiet, nawilzone plus jakis ladny kolorek. Niestesty coraz czesciej zauwazam ze wiekszosc kobiet to tipsiary, a jak juz maja naturalne, to zaniedbane, obgryzione suche skórki a czasem nawet paznokcie... PAZNOKCIE TEZ SA WAZNA RZECZĄ I MEZCZYZNI ZWRACAJA NA TO UWAGE!

Gość georginiaaa
No to moje by ci się podobały :-D

Gość mam niezadbane, ale
on i tak je kocha. Trudno mieć zadbane paznokcie myjąc okna.

juz nie wmawiajcie ze pracując, nie mozna poswiecic chwile i o nie zadbać. Znam takie co pracują i to ciezko i mimo to mają ladne paznokcie. ;) a Ty mi o myciu okien mówisz...

Gość vbnmnbhvgbnmnuj
gwno wiesz ja jak pracowalam na kuchni to miałam masakre a nie paznokcie codziennie nakładałam odzywke itg ale i tak sie łamaly ,nie stety rekawiczki nie zawsze do wszystkiego sie dalo zalozyc

Gość ottaviani
I tak kobiety mają bardziej zadbane paznokcie od mężczyzn. Spójrz na swoje ogryzki, a nie się kobiet czepiasz. Sam pewnie zapuszczasz paznokieć na malutkim palcu, żeby w uchu sobie pogrzebać, a czepiasz się kobiet. frajer

Gość georginiaaa
Myjesz okna w domu czy zawodowo???? :-D

Dokładnie. Nienawidzę tipsów nigdy w życiu nie przekonam się do nich a już na stopach to istny horror. Uwielbiam za to piękne krótkie paznokietki u mężczyzny. Absolutnie z takim ohydnym raszplem[pazurem na dłubanie niewiemgdzie] na małym palcu a czasem jeszcze sygnet. Brrr... :-S

Gość mam niezadbane, ale
oczywiście, że staram się je codziennie pielęgnować, większość prac wykonuję w rękawiczkach, ale szyb w rękawicach nie umyję. Sprzątanie nie jest moją ulubioną pracą, ale aby studiować muszę mieć na to środki. Sprzątam w 4 domach, co tydzień mycie okien w jednym z mieszkań.

Gość vbnmnbhvgbnmnuj
calodzienne codzienne moczenie rak niestety powoduje lamanie sie paznokci ja miałam aż do krwi na opuszkach połamane

Gość georginiaaa
wiesz co, ja jako studentka pracowałam latem w Stanach, też sprzątałąm domy, myłam okna. Ale paznokcie mi się nie niszczyły... Jak sie uprzesz to i okna w rękawiczkach umyjesz...

Gość mam niezadbane, ale
Owszem, jak się uprę to i w rękawicach umyję, tylko ja na zabawę z pucowaniem szyb nie mam czasu.

Gość flskgfioer
feeee co to ma byc to osttanie:D:D

Gość georginiaaa
Nigdy nie zgodze sie z tym, ze naturalne paznokcie nie moga byc ladne. Ja mam bardzo zadbane, uzywam tylko lakieru przezroczystego, kiedys french manicure, teraz juz mi sie nie podoba. I dodam, ze mam 3 dzieci, musze myc bardzo czesto rece, jak byly niemowlakami, to juz w ogole hardcore z myciem byl, a jednak skore i paznokcie udalo mi sie zachowac w bdb stanie. Uzywam glicerynowego kremu do rak za 3 zł :-P

Gość ja tez kocham kobiety
z zadbanymi paznokciami:), a french jest ładny i klasyczny

Gość gość
Hehe... laski nie mają czasu, albo bardziej ochoty. ja też swego czasu zapuściłam paznokcie, ale szybko przywróciłam je do normalności. Głównie chodziło o odżywkę - przy new nails paznokcie szybko wracały do życia i w tym momencie są naprawdę ładne, takie jakie być powinny.

Gość Bleeeeeeeeeee
WEZZZZZZZZZZZ z takimi plytakimi tematami na tym forum!!!!

Gość gość
Kolejny fetyszysta się podnieca.

Gość gość
afee jakie wstrętne pazury

Gość gość
Skoro kobiety nie potrafią zadbać nawet o podstawową pielęgnację, to nic dziwnego, że później mają problemy - ale nie dziwię się. Sama swego czasu mocno zaniedbałam moje paznokcie, ale już więcej do tego nie doprowadzę.

Gość gość
Zdrowe i szczęśliwe kobiety mają naturalne, ładne, zadbane paznokcie, a te co mają poobgryzane, połamane, zaniedbane po prostu są chore i znerwicowane.

i co mam się popłakać, bo ma suchą skórę i zawsze będę miała "suche skórki"?

Gość gość
Wygrzebany temat sprzed kilku lat? Kto teraz robi tipsy? Można je zażelowac, wygladaja jak naturalne, wzmacniaja plytke paznokcia, polakierować hybrydowym lakierem, który jest trwaly i nie odpryskuje po kilku dniach, co wygląda ohydnie. Tipsy kojarzą się z długimi zakrzywionymi pazurami.Teraz sa nowoczesne metody.

Gość anadana
Po prostu na hybrydach mam ładne paznokcie przez kilka tygodni. Klasyczny manicure nie jest dla mnie, za dużo roboty, a efekt taki sobie. Nie mam czasu na klasyczny manicure.

Gość anita milec
Nie przesadzajcie, przecież jest coraz wygodniej, sama po hybrydowym new nails mam spokój z paznokciami na wiele tygodni. To już nie to samo co kiedyś - poprawki codziennie po każdym malowaniu...

Gość ganoara
Po prostu stosuję odżywkę new nails, nic więcej. No i dbam o dietę. To mi wystarcza dla utrzymania paznokci w zdrowiu. Są ładne, estetyczne, efektowne i tak powinno to wyglądać. Można powiedzieć, że w moim przypadku dało to diametralną przemianę.

Gość gość
chciałabym mieć ładne ale niestety moja praca też je niszczy, to zależy od skóry, każdy jest inny. Moja jest delikatna i bardzo cienka i łatwo się podrażnia. Gdy nie pracowałam tak ciężko miałam zadbane paznokcie nie miałam ranek, ani skórek, moje dłonie były nawilżone. Teraz nie pomagają żadne kremy, a zima to szczególny okres bardzo niesprzyjający. Mój mężczyzna i tak mnie kocha i całuje mnie po moich zapracowanych dłoniach:)