Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonekcza kropczeka

facet bez ambicji...

Polecane posty

Gość iwonekcza kropczeka

ja cholernie ombitna, dobre studia, dobra praca, masa szkolen, ciagle w biegu, ide do przodu, on studia, czeka tylko na pieniadze od rodzicow, zadnej pracy, zadnych kursow chociaz ma ich mase na uczelni, bardzo mi to przeszkadza? czy to moze wypalic? zadne prosby nic nie daja...

Gość iwonekcza kropczeka
ambitna mialo byc*

Gość gdjdd
jak jestes taka ambitna to znajdz sobie rownie ambitnego a nie wlazisz tu i za plecami faceta obrabiasz mu tylek,falszywa kobieto,

Gość prześcieradło
czyli jak tak zapierdalasz to uważaj bo na koniec nie zdazysz sie przeżegnac

Gość gdjdd
i jak Ci przeszkadza to po co z nim jestes?szkoda faceta dla tkiej perfidnej kobiety

Gość iwonekcza kropczeka
nie obrabiam go za placami bo on doskonale wie co mysle o jego proznosci, na forum jestem bo mam do tego prawo i pytam o zdanie osob ktore mialy takie przypadki, czy to wypalilo, czy jednak nie, jesli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to nie pisz...

Gość prześcieradło
skoro taka jestes madralińska to po co zadajesz takie gówniane pytania,idz się przewietrzyć to ci może w tej durnej pale cos błyśnie

Gość iwonekcza kropczeka
jestem z nim bo go kocham, a to ze kazdy ma wady to tez rozumiem, ale ciezko mi z tym, pracuje, szkolenia i studia i mam czas na wszystko czyli go nie zaniedbuje jesli do tego pijesz

Gość gdjdd
nie wypali,i nie zdziw sie jak on Cie kopnie predzej czy pozniej w tylek,bo bedzie mial dosc twojego zrzedzenia o jednym i znajdzie sobie normalna kobiete,obys sie nie obudzila z reka w nocniku,bo pogon za kasa i kursy to niewszystko

Gość iwonekcza kropczeka
nie jestem madralinska, bo gdybym byla to bym wiedziala co zrobic z problemem...nie mam pojecia co zrobic dlatego pisze i prosze o pomoc...

Gość gdjdd
to jest zwiazek bez przyszlosci

Gość rty54e476546
Moja koleżanka skończyła dwa kierunki studiów, parę kursów, obecnie robi trzeci kierunek studiów i pracuje w ambasadzie, obrotna, zabiegana i tak dalej. Jej facet jest po gimnazjum pracuje przy wykańczaniu wnętrz. Ona zarabia 1500/rękę on 3.500zł/rękę. Świata po za sobą nie widzą, nie dawno wzięli ślub i kredyt na mieszkanie więc nie rozumiem co Tobie to jakie facet ma wykształcenie i tak dalej, widocznie go nie kochasz, zostaw go zasługuje na lepszą.

Gość iwonekcza kropczeka
i dziekuje za jedna normalna odpowiedz...ale to nie zawazy na wspolnym zyciu? bo wiem ze jesli zostane z nim to zawsze ja bede musiala myslec o utrzymaniu rodziny i nie bede z nim bezpieczna finansowo itp...

Gość prześcieradło
no to ja ci odpowiem,otóż nie wypali,musisz znależć kogos równie ambitnego i bedziesz wiodła szczęsliwe zycie u boku ambitniaka i nie zadawała pytań po forach internetowych

Gość ja po 2 dniach od zapłodnienia
całe życie będziesz go ciągnęła za sobą za rękę---skoro to zauważyłaś i zaczęło ci to przeszkadzać to rozważ przyszłośc i trwałośc waszego związku,bo takie róznice między wami nie wróżą dobrze na przyszłość.

Gość iwonekcza kropczeka
nie chodzi absolutnie o zarobki...chodzi o chec do zycia, do darzenia do czegos lepszego, do jakiejkolwiek pracy, kocha grac w tenisa, namawiam go na kurs tenisa, bedzie robil to co kocha i jeszcze moze na tym zarobic ale on nie chce BO RODZICE DAJA MU KASE

Gość iwonekcza kropczeka
Jestem jednak troszkę załamana bo mimo swojej ambicji nie umiem napisać poprawnie słowa IWONECZKA oraz KROPECZKA. Ostatnio zdołałam jednak pojąć że HUJ pisze się przez Cecha a Cipa przez którkie i a nie jot

Gość jissska 000
ja po studiach,ambitna,dobry zawod on-po marnej zawodowce,ale obrotny,dobrze zarabiajacy,nawet bardzo,duzo starszy jestesmy razem wiele lat i bedziemy do konca zycia,bo sie kochamy a ty bedziesz sama jak palec bo widac ze jestes nastawiona tylko na kase i kazdy facet predzej czy pozniej cie kopnie w tylek

Gość iwonekcza kropczeka
wiem ze roznica nie wroza dobrze, ale czy ktos zna taka pare ktorej sie udalo? bo chyba milosc to nie wszystko...inne aspekty zycia tez sa wazne..

Gość iwonekcza kropczeka
mowie po raz setny, nie chodzi o kase, o wyksztalcenie, tylko zeby cos robil w zyciu, wlasnie o ta obrotnosc ktora ma Twoja facet, jesli bym widziala ze nie zarabia, ale np robi kurs tenisa, ktory kocha tak jak juz mowilam, slowem bym sie nie odezwala, bo kase mam swoja i mi wystarcza na wszystko

Gość jissska 000
zaden facet nie zniesie jak mu sie dyktuje co marobic a ty jestes despotka ktora ustawia faceta na swoj sposob i pod swoje dyktando,bedzie chcial grac w tenisa to pojdzie grac,a ty dyktujesz mu co ma robic i oczdekujesz ze facet bedzie tanczyl jak mu zagrasz,chora jestes,faceci uciekaja jak najdalej od takich kobiet,masz tendencje do dyrygowania kims i to sie kiedys obroci przeciw tobie

Gość iwonekcza kropczeka
to jak mamy wspolnie zyc jak on nic nie chce robic? mam siedziec cicho i zarabia na niego, na siebie i na dziecko ktore bedzie w przyszlosci bo on nie chce nic ze soba zrobic?

Gość jaCiekrece123aa
tutaj również siedzą ludzie bez ambicji, więc nie znajdziesz poparcia autorko. Moim zdaniem nie pasuje taki facet pierdoła do zaradnej dziewczyny która chce się rozwijać!

Gość nnnddd
zostaw go i po sprawie

Gość iwonekcza kropczeka
to nie jest tak ze ja mu karze, np z kursem tenisa na instruktora chcialam isc z nim, zebysmy sobie grali razem i spedzali czas a przy okazji zdobyli papiery i mzoe otworzyli szkole tenisa...chociaz to w ogole nie moja dziedzina bo ja studiuje prawo...

Gość ja po 2 dniach od zapłodnienia
napisałam ci wszystko w tych kilku słowach,a życie już poznałam i po dooopie oberwałam przez swoje złe wybory i naiwnośc.

Gość bywam szczesliwa
Autorko,nie mam czasu czytac wszystkich wpisow,ustosunkuje sie tylko do Twojego pierwszego. Moim zdaniem ta znajomosc jest bez przyszosci. Dazysz do idealnego materialnie zycia,do zabezpieczenia i stabilizacji,on po prostu jest inny niz Ty,ma inne priorytety,nie idziecie ta sama droga.Z czasem jemu zacznie przeszkadzac Twoja wygorowana ambicja,brak czasu dla niego,bo przeciez bycie w pracy,na kursach etc..to czas zabrany jemu.Sadze,ze on pragnie bardziej ogniska domowego,kolo siebie ukochanej osoby a Ty powoli staniesz sie w jego oczach robotem. Albo troche wyluzuj, albo odpusc go sobie,bo on sie raczej nie zmieni,wiem cos o tym :(

Gość awwa
no faktycznie pomarańczowy nikt obrabia tyłek swojemu... anonimkowi...? ludzie, żeż nie popadajcie w przesadę

Gość iwonekcza kropczeka
ale ja mam czas dla niego, zawsze wieczory spedzamy razem, nie jestem robotem, jak wiem ze ma wolne na uczelni to ja tez biore wolne w pracy i jedziemy gdzies nad rzeke albo spedzamy czas w domu razem...