Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgudhgfugdfghdfgdfgdfgdfg

Wycięcie pieprzyka!

Polecane posty

Gość dfgudhgfugdfghdfgdfgdfgdfg

Mam pod lewym tzytzkiem pieprzyk do wycięcia. Wycinam w lutym. Zabieg w znieczuleniu miejscowym, szwy i do domciu. Czy ktoś z was miał szwy w takim miejscu? Czy można normalnie funkcjonować, bo obawiam się, że mogę mieć problem np. z podniesieniem ręki, ubraniem się itp.? Czy mogę w takiej sytuacji poprosić o zwolnienie?

Gość Bananaaa
przeciez to bedzie naciecie gora z cenymetr (oczywiscie zalezy od wielkosci pieprzyka)

Gość dfghjk,l.;/gthjk
Ja w maju sama sobie usunęłam pieprzyka. Miałam na ramieniu i od zawsze mnie brzydził. Postranowiłam że w tym roku latem już nie będę zakrywać ramion. Mam malutką bliznę- właściwie niewidoczna.

Gość ghfghfghfghddd
NIE WOLNO samodzielnie usuwać pieprzyka! Pieprzyk musi zostać usunięty przez lekarza, profesjonalnie i wraz z korzeniem! Chcesz, żeby ci się to zezłośliwiło? Już nigdy nie usuwaj samodzielnie pieprzyków!

Gość mozesz prosic o zwolnienie
na dwa dni gora to zabieg kosmetyczny wiec na wiecej nie licz co do komfortu i samodzielnosci to ... zaloza szew, plasterek i :) rece sa daleko od tzytza :classic_cool:

Gość gość
Ja miałam wycinany pieprzyk na biodrze. Czy ktoś wie po jakim czasie mogę wejść do jeziora??