Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doriss24sss

Poznałam bogatego faceta, nie wiem czy warto?

Polecane posty

Gość Doriss24sss
Eee tam nie przesadzaj...

Gość fgfdgfdgd
"haha businessman z butami Nika- dobry kawal, ja bym spiedzielala!" w uk widzialem wielu bogatszych kolesi w nowych bmw czy nawet ferrari i to nie w najkach tylko zwyklych trampkach

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Większość facetów w tym wieku a nawet starszych ubiera się fatalnie (brak kasy?) jakieś powyciągane bluzy z kapturem,stare dresy z lumpexów itp. więc plus dla niego za ubiór. Ja bym się z nim umówiła bo może akurat to ten. A przystojny chociaż ?

Gość Doriss24sss
No właśnie tez nie rozumiem o co Wam chodzi z tymi Nike? Nike to dobra firma i dobre buty.

Gość Doriss24sss
No przystojny. Z nie przystojnym bym przecież nawet nie gadała ;P

Gość Doriss24sss
Ten jego samochód tez fajny, w sumie widziałam tylko z boku i przez okno ale fura raczej dobra

Gość MNMNMNMNMNMNMNMNM
MOZE ZAJRZAL DO KNAJPY SKASOWAC CHARACZ:D

Gość Doriss24sss
Nie no raczej nie, z wyglądu i ubioru różnie można by myśleć ale z gadki naprawdę ciekawa osoba i co najważniejsze fajnie mi się z nim rozmawiało.

Gość Doriss24sss
Hmmm,, bo? Czemu tak twierdzisz? Może trafiłeś na nie odpowiednią kobietę w życiu?

Gość Doriss24sss
Mówił też, ze nie pali papierosów, a pije tylko okazjonalnie. Mówił też, że ma średnie wykształcenie.

Gość hyujik
sama go poznaj a nie kieruj sie opiniami ludzi i markami- ludzie bywaja wredni i zazdrosni-

Gość Doriss24sss
No tak zgadza się ale chciałam poznać Wasze zdanie i odczucia co do niego, bo sama mam mętlik w głowie. Wiesz, nikt mnie jeszcze nie zapraszał do tak drogiej restauracji gdzie może napiwek dla kelnera jest większy niż moja dniówka w pracy. Zastanawia mnie jeszcze jedno, skąd on ma tyle kasiory na tak młody wiek.

Gość semicollaa
no wlasnie -jesli prowadzi uczciwy biznes -to warto go spenetrowac -ale od przekrętow lepiej trzymac sie z dala

Gość Doriss24sss
Ale powiedzcie same nie nie marzył wam się właśnie taki facet? FACET TO BY was zabrał do drogiej i wykwintnej restauracji ekstra wypasionym samochodem, do tego przystojniak? Juz sobie wyobrażam miny moich koleżanek jakby nam wyszło i byśmy byli razem. Już sobie wyobrażam ich kwaśne miny, pełne zazdrości i zawiści.

Gość Doriss24sss
Hihihi nawet fajnie się mi zrymowało :D

Gość Doriss24sss
Dobra dzięki za porady, uciekam już coś zjeść i idę spać , pozdrówki

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Jak przystojny i ma pieniądze to dobrze bo ja miałam faceta który mówił że prowadzi biznes z ojcem a okazało się że łapie dorywcze fuchy a co zarobił to przepijał z kolegami i nawet prezentu urodzinowego mi nie kupił nie mówiąc o kwiatach na dzień kobiet bo ja kto mówił "nie jestem przy forsie".

Gość NIC DZIWNEGO ŻE ZWRÓCIŁ UWAGĘ
na Ciebie skoro siedziałaś sama w restauracji:D Powiedz mi która szanująca się dziewczyna idzie sama do knajpy? Nie zazdroszę Ci wcale, zrobisz jak zechcesz.Z tego opisu wynika że ten facet to zwykły lowelas.Obwieśil się łańcuchem, i innymi świecidełkami żeby przyciągnąć naiwne dziewczyny! Zwykle panienki są naiwne i lecą na takich gogusiów"D Piszesz że rozmawiał z barmanem. Jak myślisz - o czym? Chyba nie o pogodzie? Z tego co kiedyś mówili w mediach, barman, kelner nagania takim alfonsom panienki i za to im płacą niezłą kasę. Z całym szacunkiem; przepraszam przyzwoitych kelnerów,barmanów.Nie wszyscy tacy są przecież!Nie zachwycaj się żebyś nie żałowała - dobrze Ci radzę.

Gość sasaasasas
A co złego jest w siedzeniu samej w restauracji>? Jak jak jestem na mieście i jestem głodna to idę coś zjeść i też siedzę sama. Ale głupoty piszecie...

Gość WBVBDFVSVSVSV
A MOŻE DZIEWCZYNY PO PROSTU ZAZDROŚCICIE TAKIEGO MENA DOROTCE???? WASI PEWNIE ZARABIAJĄ NIE CAŁE DWA TYSIĄCE I JEŻDŻĄ 22 LETNIM SAMOCHODEM

Gość Nie żałuj sobie dziewczyno!
Psiocha nie woda, majtki nie pokrzywy.Próbuj póki jesteś młoda.Używaj życia bo gdy kiedyś wyjdziesz za mąż to i mąż Ci powie że jesteś kurwa, chociaz nią nigdy nie byłaś!!

Gość derytyewww
jesteś tępa to widać po twojej mokrej cipce. Wyrucha cię i zostawi, przecież to jakiś loś co szuka frajerek na ruchanie, ale przyda ci się nauczka, będziesz palić cegłę na myśl o tym jaka byłaś naiwna

Gość Basky6546
Oj przemawia przez was zazdrość, oj przemawia... Pewnie nie jedna by chciała takiego chłopa mieć!

Gość Zośkaaaaa444
Jak ma kasę to go bież teraz ciężko znaleźć faceta pży kasie. Pozdr.

Gość fsfd
No ciekawie czy rzeczywiście bogacz

Gość Madziaaaaa344343
Mój facet zarabia ledwo 1900zł, zastanawiam się czy go nie rzucić. W ogóle to taka nie zarada, jeździ 23 letnim starym samochodem

Gość Sylwiaczekkkkcc
no dokladnie, obciach zeby facet zarabial tak malo.

Gość aprawda jest taka
Ja bym z takim facetem co tak malo zarabia ni była

Gość aprawda jest taka
Moje min to facet musi zarabiac 3000 zł na rękę, poniżej życie z takim traci sens

Gość ggfhf
3 tys? zartujesz jak rata za mieszkanie 1500zl to chyba na waciki wam zostanie