Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekzlamaneserce

Czy macie sposob na zlamane serce?

Polecane posty

Gość Marekzlamaneserce

Macie jakies sposoby na zlamane serce... Bo moje juz jest zlamane od ponad roku... I jakos nie umiem o niej zapomniec... Tylko nie mowcie ze da sie calkie zapomniec o swojej bylej polowce... Pozdrawiam

Gość na złamania to
gips albo szyna...

Gość Marekzlamaneserce
no tak,latwo sie mowi... Jak sie nigdy nie bylo zakochanym... Albo jest sie w szczesliwym zwiasku

Gość pewnie ze sie da zapomniec
moj byly momentalnie o mnie zapomnial, a nawet powiedzial mi ze zaluje ze sie ze mna zadał. Da sie? Da.

Gość j.w
0,7/24h * 365

Gość ugulubembe
Serce z kamienia jest nie do zniszczenia.

Gość Marekzlamaneserce
moze i sie da... Ale to zawsze idzie w duga strone.... I ty co zapomnialas sobie tak o nim?

Gość ugulubembe
Musiałam zapomnieć o kilku i doświadczyć paru przykrych rozczarowań. Serduszko nie kamienieje tak o, z miejsca. Trzeba je mocno skrzywdzić, żeby skamieniało. Ale co nas nie zabije, to nas wzmocni.

Gość Marekzlamaneserce
i gdzie tu ma sens prawdziwa milosc wszystko pokona?

Gość ugulubembe
Znalezienie prawdziwej miłości to cud. Podobno niektórym się udaje ...

Gość ugulubembe
Ale trudno znowu szukać, kiedy ma się złamane lub skamieniałe serce. Trudno na nowo zaufać. Obawa przed odrzuceniem czy rozczarowaniem jest zbyt silna. Niestety, chyba trzeba swoje przecierpieć i dopiero po otrząśnięciu się próbować na nowo. O ile jeszcze masz ochotę. Bo ja już jej nie mam.

Gość Marekzlamaneserce
wlasnie jest cos w tym... I ostatnio nawet widzialem wpis na demotach co oddaje ide tego co napisalas wyrzej...

Gość Marekzlamaneserce
Nigdy nie wiesz, kiedy przyjdzie miłość. Nic na siłę, nie wolno za dużo o niej myśleć, bo właśnie wtedy nie przychodzi. Ale w końcu przyjdzie. I będzie jasne, że warto było czekać.

Co Ty. Oczywiscie ze nie zapomnialam. Przeplakalam MIESIACE. Musial mnie zdrowo upokorzyc i ponizyc zanim mi klapki opadly i przestalam plakac.

Gość Marekzlamaneserce
ale, najlepiej pomaga ruszenie 4 liter z domu gdzies do klubu lub do pabu... I naprawde pomaga... No chyba ze idziesz tam tylko po siedziec przy piwie to mija sie z celem...

Gość ugulubembe
Ja z kolei nie mam przyjaciół, ze swoimi rozczarowaniami musiałam sobie radzić sama. Podziwiam Marku Twoją potrzebę miłości. Ja chyba nie potrafiłabym dzisiaj już nikogo pokochać.

ugulumembe, ja mialam znajomych dopoki sie nie rozstalismy. Potem zostalam posmiewiskiem i kozlem ofiarnym z ich strony. Musialam sie bronic podwojnie : przed swoim bolem i przed nimi.

Gość Marekzlamaneserce
napewno w tym nie pomaga alkochol, bo wtedy jest jeszcze gorzej..

Gość ugulubembe
Ja na smutek zareagowałam buntem i nienawiścią do całego świata. Podejście do życia obróciło mi się o 180 stopni. Ale za to po tym wszystkim zyskałam taką harmonię, jak jeszcze nigdy. Teraz umiem cieszyć się z byle bzdury jak małe dziecko. Ale na ludzi już nie umiem liczyć.

Gość ferfetka28
marek - grzegorz z poznania to ty? jesli tak to zycze ci abys zawsze czul sie tak i zawsze mial zlamane serce :classic_cool: a jesli to nie ty, to sorry :D

Gość Marekzlamaneserce
nigdy nie mow nigdy... Bo niestety ale tak szczeze prawdziwa milos przychodzi z nikad.. No ja tak mialem... I caly czas twierdzilem ze sie ozenie jak wigila bedzie w maju a tu z ni owad.. Niespodzianka ta jedyna po za ktora nie widac swiata... Ale bylo minelo...

Gość Marekzlamaneserce
a swoja droga ciekawy jestem czy ktos potrafi powiedziec co to milosc..? Ja tak pytam ale na chwile obecna.. Klapa i cisza... Ale jaka pierwsza mysl mi przyjdzie to zaraz napisze!

Gość Marekzlamaneserce
ferfetka sory ale to nie ja :d widze ze ladnie zyczys tamtemu mojemu imiennikowi

Gość ankaankad
brak slow