Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana-----

niee mam orgazmu- wogóle!

Polecane posty

Gość zalamana-----

jestem zalamana, nie mam orgazmu. mialam z partnerem ze 2 razy w ciagu 2 letniego zwiazku. sama tez nie potrafie go osiagnac. mialam kilka razy przez sen. czy z tym da sie cos zrobic? terapia? z gory zaznaczam ze to nie wina patnera, poniewaz bardzo sie stara... tylko ja jakas taka nieczuła..

Gość juz o tym nie pamietam
Mam bardzo podobnie...

Miałam kilku partnerów, bardzo często jest mi mega przyjemnie, ale orgazmu brak.

Gość zalamana-----
moze to sie wydaje niektorym smieszne, ale mnie powoli to dobija... chcialabym moc przezywac uniesienie razem z nim. ten jeden raz gdy mnie doprowadzil był cudowny, az sie poplakalam z emocji. i dalej nic. przeciez cos z tym trzeba zobic, tylko co?

Ja od dawna o tym nie myślałam, staram się czerpać z seksu tyle radości ile się da i już :)

Gość zalamana-----
nikt nie wie nic o tym czy mozna to leczyc?

Gość dyskretyk
pogaj numer gg to sie ustawimy. mam duza wajche i umiem sie zn ia obchodzic, satysfakcja gwarantowana.

Gość ka.si.aaa
Najpierw ćwicz sama ze soba i sie naucz robic samej sobie dobrze

faceci maja lepiej, nie rodza dzieci, zarabiaja wiecej niz kobiety (nie zawsze, ale jednak czesto), moga bezkarnie robic co chca z dziewczynami- wychodza na kozakow jesli przespia sie z wieloma laskami, a dziewczyna od razu ze puszczalska, a takze o orgazm im nie trudno. no dziewczyny! wiele z nas ma podobny problem . kobbiety maja gorzej, chyba nigdy nie spotkalam sie z gosciem ktory trudno; badz wcale nie osiaga orgazmu.