Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość natalia_koniewczyk

będziemy mieli dziecko a on zachowuje sie jak zigolo, ale bez seksu

Polecane posty

Gość natalia_koniewczyk

Cześć. mam 20 lat i jestem w 3 miesiącu ciąży. Wszystko jest dobrze, mój 25 letni chłopak, zarabia bardzo dobrze sam i chce kupić dla nas mieszkanie, kocha dzieci i wiem, że będzie wspanialłym ojcem, ale.... Przyjaźni się z pewną rodziną, która dostała niedawno 330 tys odszkodowania, gdyż mąż jego 43 letniej koleżanki zginął śmiercią tragiczną nie ze swojej winy. odkąd są w posiadaniu tych pieniędzy, mój chłopak częściej spotyka się ze swoją koleżanką niż ze mna, swoją dziewczyna i matką swojego nienarodzonego dziecka. Ta kobieta za sponsorowała mu samochód za 20 tysięcy pięknego pueguota i kilka innych rzeczy. Kiedy dzwonie oszukuje mnie i wmawia ze jest w pracy, lub w domu, a tak naprawdę jest u niej. Spędza tam wiele czasu, a ze mną spotyka się na góra 1,5h. Jej syn jest od niego rok młodszy! A może oni ze sobą sypiają? Co mam zrobić w takiej sytuacji? jak do niego dotrzeć? ON PRZECIEŻ NIGDY WCZEŚNIEJ SIE TAK NIE ZACHOWYWAŁ. Co o tym sądzicie? Proszę o tematyczne i nie obrażające mnie odpowiedzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować