Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotakisiaki____

kawały ale nie wulgarne - wytrzymacie to?

Polecane posty

Gość jakotakisiaki____

Spotyka się dwóch kolegów: -Dlaczego jesteś taki markotny? -Moja córka stawała wczoraj przed kolegium. -Za co? -Za nieodpowiedni sposób noszenia kostiumu kąpielowego na basenie. -A jak ona go nosiła? -Na ręku.

Gość ona odmóżdżona
Szkot wchodzi do sklepu z pieczywem. -Czy pan wie, że dzisiaj chleb podrożał? - wita go gospodyni. - To poproszę wczorajszy.

Gość ona odmóżdżona
Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego: - Zauważyłam, że coś mi kapie spod auta - zaczyna mówić. - Niech mi Pani powie, jak to wygląda - prosi fachowiec. - Jest takie ciemne i gęste... - To olej - stwierdza mechanik. - Ok, to oleję - odpowiada blondynka i rozłącza się.

Gość ona odmóżdżona
Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego: - Zauważyłam, że coś mi kapie spod auta - zaczyna mówić. - Niech mi Pani powie, jak to wygląda - prosi fachowiec. - Jest takie ciemne i gęste... - To olej - stwierdza mechanik. - Ok, to oleję - odpowiada blondynka i rozłącza się.

Gość jklmnoprtuwren
Facet jedzie samochodem i słyszy w radiu dla kierowców: - ... Uwaga! Jakiś wariat na autostradzie A4 jedzie pod prąd... Słysząc to, odzywa się: - Jeden wariat? Są tu ich tysiące..

Gość to ja jeden dorzuce
Młoda dziewczyna załatwia wizę w konsulacie. Urzędnik wypełniając formularz pyta - Kolor włosów? - Rudy - Płeć? (Zarumieniona panienka nieśmiało): - No, też ruda.

Gość ęęcepęcewktórejręce
Żona mówi do męża: - Kochanie jutro jest rocznica naszego ślubu - jak ją uczcimy? Na to mąż odpowiada: - Może minutą ciszy?!

Gość ęęcepęcewktórejręce
Żona mówi do męża: - Kochanie jutro jest rocznica naszego ślubu - jak ją uczcimy? Na to mąż odpowiada: - Może minutą ciszy?!

Gość ona odmóżdżona
Do sklepu z odzieżą wchodzą dwie blondynki. Stają na środku i zaczynają palić papierosy. - Co wy robicie?! Tu nie wolno palić! - Tak? To dlaczego nad wejściem jest napis "Palta"? - Jem teraz o połowę mniej. - Dieta? - Drożyzna.

Gość ona odmóżdżona
Do sklepu z odzieżą wchodzą dwie blondynki. Stają na środku i zaczynają palić papierosy. - Co wy robicie?! Tu nie wolno palić! - Tak? To dlaczego nad wejściem jest napis "Palta"? - Jem teraz o połowę mniej. - Dieta? - Drożyzna.

Gość ona odmóżdżona
nie wiem dlaczego sie tak wkleja po 2 x

Gość ona odmóżdżona
Ksiądz jedzie samochodem na autostradzie, nagle widzi dwie prostytutki stojące na poboczu. Zatrzymuje samochód i mówi przez okno: - Zeszłyście panie na złą drogę! - A co, tutaj się nie zatrzymują? Facet budzi się po kilkutygodniowym piciu, cały siny, zarośnięty idzie do łazienki, staje przed lustrem i zaczyna się sobie przyglądać intensywnie przy tym myśląc. Nagle słyszy z kuchni: - Mietek zjesz śniadanie? A facet wali się w łeb i mówi: - Mietek!!! Idzie spragniony człowiek przez pustynię. Patrzy studnia. Ucieszył się bardzo. Podchodzi do niej zadowolony, patrzy, kartka z napisem kop 5 metrów. Kopie, patrzy 2 kartka z napisem kop 10 metrów. Kopie, patrzy 3 kartka, a na niej jest napisane kop 15 metrów. Kopie, kopie patrzy 4 kartka. Otwiera a tam pisze ha ha ha teraz już nie wyjdziesz. Więźniowie na spacerniaku wymieniają doświadczenia. Zapada klasyczne pytanie: za co siedzisz? Ten odpowiada: za udzielenie pierwszej pomocy. Zabrzmiało trochę dziwnie więc przybliżył okoliczności udzielenia tej pierwszej pomocy. Mówi: Teściowa miała krwotok z nosa no to założyłem jej opaskę uciskową na szyję. Deszcz meteorytów oglądają teść i teściowa. Teść pomyślał życzenie, teściowa nie zdążyła. DOBRANOC

Gość jakotakisiaki____
Profesor Miodek miał wykład na uniwersytecie. W trakcie wykładu jeden ze studentów przerywa i pyta profesora: - Panie profesorze czy forma - porachuje, jest poprawna? Profesor po namyśle: - W zasadzie tak, ale czy nie lepiej powiedzieć - już czas panowie. no to dobranoc

Gość jednyaaaayaa
w chodzi mężczyzna do zatłoczonego autobusu i słyszy -nie pchaj się tak pan na chama Na co mężczyzna odpowiada: - przepraszam nie wiedziałem kim pan jest :D

Gość LadyMakbet11
wogole mnie nie smiesza te wasze kawaly :-S chyba mam jakies specyficzne poczucie humoru..... moze ktos napisze cos smiesznego, bo ja dalej w biurze siedze i zasyyyyypiam...

Gość do Lady Makbet
bo kawały najpierw trzeba zrozumiec, a chyba ty masz z tym kłopot. Co do kawałów chachacha hihihi - uśmiałem się

Gość Maminia121
Dwie blądynki stoją przy basenie.Nagle policjant podchodzi i mówi: -dowody proszę. -ale my nie umiemy pływać!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
"Blądynki"- pisała blondynka.

Gość koci człowiek

Dnia 23.11.2012 o 01:41, Gość jednyaaaayaa napisał:

-co się stanie po skrzyżowaniu jeża z wężem?

-Drut kolczasty

Gość koci człowiek

Syn mówi do taty:

-tato słyszałem, że twój tata jest głupi.

-chyba twój.