Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ślubny problem takemeon 6101

Niedługo biorę ślub,wśród zaproszonych(nie przeze mnie)gości jest wielu moich ex

Polecane posty

moich kochanków, adoratorów, przyjaciół, facetów którzy nie mogli, chcieli, nie chcieli a mogli itp. bedzie ich pewnie z 6... nie wiem czy przyjdą z kimś... Boję się afery, odkąd poznałam mojego O. już nie myślę o innych i zmieniłam się. Czy przeszłość zepsuje mi najważniejszy dzień?

Gość Uroczy Szymuś
A czy Ci kolesie Cię posuwali ?

Gość yjunufjf
Jak ksiądz powie, czy jest ktoś kto zna przyczynę aby ci młodzi nie mogą się pobrać, niech powie teraz albo zamilknie na wieki. Wszyscy 6 wstaną i powiedzą ze nie mozecie się pobrać :D

Gość dolonna
połykałaś im nasienie ?

z jednym nie łączyło mnie nic fizycznego, ale długo bylam platonicznie zauroczona, jestesmy w bardzo dobrych stosunkach z drugim byl lekki petting, żadnego polykania nasienia i tych spraw, nie jestesmy przyjaciolmi ale lubimy sie z trzecim i czwartym nigdy nie chcialam byc,ale latali za mna jak glupi, zaprosilam ich by zobaczyli ze juz nie mają szans z piatym chcialam byc ale ma dziewczyne, troche cos miedzy nami bylo, zreszta gdy poznalam mojego to juz mi sie odechcialo z szostym nie wiem zawsze byl dla mnie mily,nigdy mnie nie podrywał ale czesto mnie wspierał, zaprosze go by poznal jakas laske

Gość alfajed
pokemon z ciebie

Gość ciekawy małych
to nic nie bylo z nikim wiec o co chodzi? nawet cnotliwa jesteś dość:P

będzie jeszcze trzech, którzy kilka lat temu odprowadzili mnie do domu czy to będzie lojalne wobec męża ? boje się

10:20 [zgłoś do usunięcia] yjunufjf Jak ksiądz powie, czy jest ktoś kto zna przyczynę aby ci młodzi nie mogą się pobrać, niech powie teraz albo zamilknie na wieki. Wszyscy 6 wstaną i powiedzą ze nie mozecie się pobrać " Czy ona gdzieś pisała że tam będzie klecha:P?

Nie pisałam,ale to faktycznie będzie ślub kościelny, no dobra przyznam się, będzie dwóch kolesi którzy widzieli mnie nago... z jednym brałam prysznic...bedzie też typek który dotykał mnie po piersiach...wcale nie jestem taka święta. Jakbym się dowiedziała o jakichś byłych mojego to bym chyba wpadła w szał! On mi nigdy o żadnej nie mówi...wie jaka jestem zazdrosna. Jedyną kobietą którą w jego życiu akceptuję poza mną to jego mama.

może trochę nacukrowałam o sobie ale powiem prawdę że będzie tam tez facet któremu lizałam rowa i ssałam jaja :(

Gość Uroczy Szymuś
"wcale taka święta nie jestem" :D