Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeerbaciana rózyczka

jak mnie denerwują te pracujące matki

Polecane posty

Gość sefregrgtr
czytajac to dochodze do wniosku, ze kobiet w takim razie nikt nie powinien zatrudniac. Mloda- zle bo w przyszlosci bedzie chciala zostac matka. Z dzieckiem- zle, bo ciagle chodzi na zwolnienia. Stara- zle bo jest "tyyyle mlodszych i z zapalem". Bledne kolo

Ojj autorko ,niezbyt ogarnieta jestes jak na pracodawce.Nie masz żadnego przymusu zatrudnaic dzieciate kobiety, a po drugie jesli nie podoba ci sie fakt, że te twoje dwie wiecznie na zwolnieniach lekarskich czy cokolwiek poprostu dziekujesz za prace.Powód? choccby ciecia w pracy tzw "kryzys" firmy ,i na tym sie opieasz jak nie jestes zadowolona z pracownic,ktore siedza w domu Problemy sobie sama stwarzasz wybierając takich pracownikow, na jakich narzekasz W zyciu nie trzymalam zbyd długo osoby,ktorej wiecej nie bylo w pracy jak było,nie wazne czy niska frekwencja była z powodu dziecka, czy to z innych prywatnych Ale ty wolisz jakies lamenty odstawiac

a u mnie w firmie troszke było inaczej miałam pracownika kobietę 40 letnią bezdzietną i co i to ona ciągle na L4 . mały katar a ona od razu biegła do lekarza masakra . wiecej była w ciągu pół roku na L4 niż w pracy . została zwolniona a ja zostałam sama mam synka 3 letniego i pracuje 60 godzin tygodniowo. w ciągu 3 miesięcy miałam tylko niedziele wolne i dodatkowo 2 dni sobie zrobiłam wolne. dlatego to nie jest powiedziane że kobieta z dzieckiem to zły pracownik

Gość heeerbaciana rózyczka
toksyczna i podzikuje za prace jak sie okres ochronny skonczy. I nie wiem czemu kazdy topik inny niz czy to ciaza odbieracie jako lament

Gość Pracujaca mama 2 dzieci
jasińska65656565 - ma wlasna firme (nie mieszkamy w PL) Zycze powodzenia, nie bac sie wyzwan :)

Gość ....MILKA..
ja tam swoja szefową tez robie w bambo. Zlozylam podanie o zmiejszenie etatu w trybie art 186(7) KP i moze mi skoczyc. Nie miala wyboru a ja jestem chroniona.

Gość kkkiiikkkaaa
No i na bank wylecisz jak ci się okres ochronny skończy. I z kolejnej pracy pewnie też wylecisz, a wiesz dlaczego? Bo jestes śmerdzącym leniem i to wyjdzie prędzej czy później. Nie wiem, czym się chwalisz..:o

Gość kup sobie w charity shop
Ja pracuje bo to sie bardziej oplaca, maz jest w domu w tym momencie i wszelakie choroby dziecka mamy z glowy. Chodzi do przedszkola kilka razy w tyg po 2.5 godz. Kiedy maly jest chory zostaje tydzien w domu a ja pracuje na pelny etat i jestem dyspozycyjna.