Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieca_riposta

Jak wygląda typowy polski facet po 25 roku życia

Polecane posty

Gość Kobieca_riposta

Ma brzuch jak stary chłopy,buraczaną facjatę,resztki włosów w kolorze świński blond lub jest już wyłysiały a na dodatek większość to kurduple o wzroście poniżej 170 cm i mają małe członki :) Włosi i Hiszpanie pod każdym względem biją was na łeb!

Gość panna około 30
różnie wyglądają zależy od uwarunkować genetycznych niejednokrotnie nie są łysi, jeszcze nie mają brzucha (ci do 30 bynajmniej),

Gość Kobieca_riposta
Takich jest bardzo mało.

Gość panna około 30
Kobieca_riposta kobieto na jakich Ty facetów trafiasz! proszę Cie...

Gość fanka bejbifejsów
akurat facet po 25 r.ż którego znam wyglada tak 180cm bardzo ladnie zbudowany (nie za chudy nie za gruby, nie przypakowany ) z twarzy wyglada na 20 lat piekne duze oczy, geste dlugie rzesy żadnego zarostu, włosów na dłoni czy klacie a włosy to ma jak 8latek :) do tego niezwykle miekka skóra :) 😍

jakoś jestem przed 30-ką i daleko mi do takiej charakterystyki. większość znajomych z moich roczników też zupełnie zgoła inaczej wygląda :-) nie wiem skąd taki dziwny pogląd :-D

Gość panna około 30
co do mnie, to niestety przytyłam w ciągu ostatnich 6 lat 8 kg, reszta bez zmian, nie siwieje ani nie robią mi się jeszcze zmarszczki

Gość gość
ja p*****le, kim wy jesteście... są 20 latki na które nie da się spojrzeć, i gimnazjalistki tak brzydkie przez swoje popsute figury tłuszczem i cellulitem nawet na przedramionach. i tak samo są zadbane 30, a nawet 50, którym te powyżej z zazdrości wydłubałyby oczy. to samo z facetami. znam takich, co od zawsze byli obleśni, juz w LO i nic sie nie zmieniło, od tamtej pory, znam takich, co jak mieli 18-20 to byli ładni, a teraz 30 na karku, i normalnie pszczury. i znam takich, co teraz mają 40 a wyglądają może na 28, zero brzucha, szarej cery i wyglądu typu Ferdek Kiepski, które zauważam u wielu młodszych ludzi. wiec moze zamiast oceniać, idźcie odrobić lekcje, albo wróćcie do wieczorówki i nauczcie się tolerancji dla innych bez oceniania kto jest jaki. Bo aż żal to czytać.

Gość gość
gra na komputerze, czyta cd action, ma byle jaką pracę, nie ma studiów i prawka, jest gruby

Gość gość
Oceniać nam nie wolno :D "popsute figury tłuszczem i cellulitem nawet na przedramionach." :D :D