Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maga94

zakochałam sie w mężczyznie o 12 lat starszym

Polecane posty

Gość maga94

Mam 18 lat,jestem uczennica 2 klasy LO dla dorosłych.On ma 30,pracuje,a po pracy i weekendy przemienia sie w fotografa.Poznaliśmy się na jednym z portali społecznościowych,poniewaz wykonal kilku moim kolezanką sesje i zaprosilam go do znajomych.Obejrzałam Jego prace,które są bardzo profesjonalne,staranne.Po jakims czasie napisal,czy nie chce również takiej sesji.Powiem szczerze,że nie lubie robic sobie zdjęć,glupio na nich wychodze ;/ i napisał,ze moze innym razem. Po kilku miesiącach poszłam z koleżanka do Niego do domowego studia na zdjęcia.Pierwsze wrazenie?Strach! :D.Ale juz po chwili rozlużnilyśmy sie,zero stresu.Ja stałam z boku,przyglądałam sie,atmosfera bardzo korzystna,mila,zabawny,uśmiechnięty,spontaniczny,nie odniosłam wrażenia,że jest miedzy nami taka rożnica wieku.Po 2 godzinach zdjęc,kolezance przeszkodzil mąż dzwoniąc.Ona sie juz ubierala,szykowala do wyjscia,powiedzial,czy moze zrobic mi 1 zdjecie na pamiatke.Okej,zgodzilam sie :).Zrobil mi 10,a nie 1.Ubralam sie,wyszlysmy.Kiedy dotarlam do domu,cały czas On,nie moglam sie na niczym skupic,byłam nim oczarowana.Ale boje się angazowac.Przezylam prawie 2 lata temu bardzo cięzki zawód miłosny,nie pozbieralam sie jeszcze do konca po nim,kochałam tylko jednego chlopaka w swoim zyciu,rok starszego ode mnie.Bardzo mnie skrzywdził i boje sie angazowac znowu,boje sie,ze znowu mnie to spotka,a nie chce tego...A moi rodzice?To juz w ogole jak by się dowiedzieli z kim sie spotykam,Boze!Furia! ;/. Powiedzcie,co robic?

Gość porannarosaaa
ja się związałam z moim dowódcą :) pracowaliśmy razem w ochronie. o 10 lat starszy, ale charakter ma taki że wogóle nie czuć tej róznicy wieku bo dogadujemy się wspaniale. Zresztą po jego wyglądzie także nie widać ile on ma lat, wszyscy dają mu mniej. Jesteśmy cudownym związkiem, dzidziuś w drodze, i wszyscy aż nam zazdroszczą bo jesteśmy tacy szczęśliwi ze sobą, że aż trudno to opisać a ja mam 22 lata a on 32.

Gość porannarosaaa
także wiek nie ma nic do rzeczy. Jeśli by coś z tego między wami wynikło, to szczęścia tylko życzyć.

Gość fgghghghghhg
czy to była sesja rozbierana?? - jeżeli tak to trzymaj się od niego z daleka..... szuka naiwniaczki do popieprzenia