weromag23 0 Napisano Listopad 23, 2012 'Zjadłam' już 10 opakowań pigułek Naraya. Przez 10 miesięcy krwawienie z odstawienia wystąpiło 3 razy 'w czas'. Za to przez resztę miesięcy krwawienie miałam w 3-cim tygodniu cyklu brania tabletek. A w tym miesiącu jest najciekawiej - nie miałam krwawienia ani w 3-cim tygodniu brania tabletek ani po 'zjedzeniu' całego blistra. Ciążę wykluczam, zrobiłam wczoraj test! Kolejną tabletkę mam przyjąć za 2 dni i się zastanawiam czy nie zmienić tabletek... Co mi jest? Piszcie dziewczyny, proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Listopad 23, 2012 Powinnaś się skonsultować z ginekologiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weromag23 0 Napisano Listopad 23, 2012 no dziś się właśnie wybieram.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zmiana tabletek Napisano Listopad 23, 2012 i tyle. Dziwie się że czekałaś z tym 10 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weromag23 0 Napisano Listopad 26, 2012 a więc byłam u gina i przypisał mi nowe tabletki - ASubtela. Brał je ktoś? Powiedział, że okresu nie ma i nie będzie bo nie miało się nawet co u mnie złuszczyć by był okres :( co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach