Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie i tyle...

Nie związe sie nigdy z niskim i biednym facetem

Polecane posty

Gość nie i tyle...

nie chce zeby moje dziecko było kurduplem i zylo biednie/przeciętnie...

Gość takie pitolenie
nie decyduj za innych

Gość dupka j
polecam bogatych i niskich albo jeszcze lepiej, wysokich i biednych - tych ostatnich to nikt nie chce

Gość Niscy do pieca
...

Gość yi7p
Wysoki przystojny, ale biedny tylko do przekazania genów, a niski brzydki z kasą do wychowywania dziecka.

Gość Uroczy Szymuś
Można przecież jeszcze dalej pójść. Wg. lekarzy kobiety z szerokimi biodrami, zaokrąglonymi pupami, udami szerszymi od łydek, z wąską talią są najzdrowsze ze wszystkich innych. Czyli chłopczyce odpadają w przedbiegach. Inne kryterium, to choroby. Czy matka dziewczyny żyje ? Czy chorowała na typowe choroby nowotworowe kobiet ? Kobiety raczej nie powinny wypowiadać głośno tego typu poglądów, bo ktoś złośliwy może potraktować je jeszcze gorzej.

Gość dupka j
coz mam wszystkie kryteria wyzej wymienioone, czyli nioby jestem plodna i piekna, i co? jestem niska. ojej dziecko bedzie kurduplem. tylko ze wszyscy madralinscy nie bierzecie pod uwage tego, ze i tak sie rowna do sredniej - tak samo dziecko bardzo wysokich jak i bardzo niskich rodzicow bedzie mialo tendencje zeby raczej zmiescic sie w sredniej dla wzrostu. Czasy sie zmeiniaja i wszystko wplywa na wzrost, nie tylko geny, bo jak wytlumaczyc ze moi dziadkowie byli wysocy, bo wyrosli przed wojna, a rodzice, pokolenie wojenne, byli niscy a ja jestem nizsza od nich? Ale moje dziecko bedzie w normie, bo liczy sie tez odzywienie.

Gość Dziador Mróz
ładna dyskusja o czystości rasy nam się tu kształtuje. jak babka ma orli nos to odpada w przedbiegach.

Gość warczypierś
z tego wynika, ze jestem stworzona do rodzenia dzieci. Figura klepsydy moja matka, też zdrowa jak ryba, kilka pokolen w stecz tez zadnych nowotworów, śdrenia przezywalnosc 89 lat :classic_cool:

Gość Uroczy Szymuś
Dziedek nie za wcześnie przyszedłeś ?

Gość jadkljdkjkja
dorra rada dla facetów chcących się żenić przyjrzyj się uwaznie matce swojej wybranki , wcześniej czy później będzie wyglądać jak ona :p