Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddgfdsgchgdgf

lekarz nie chce ujawnić mi płci dziecka :(

Polecane posty

Gość dddddgfdsgchgdgf

Kurde nooo! jestem w 20 tygodniu i 2 dni temu byłam na wizycie i bardzo chciałam dowiedzieć się jaka bedzie płeć a tu dupa :( Lekarz stwierdził, że nie widać :( Ale jak nie widać, jak to już 20 tydzien. Teraz nie wiem czy mi nie chce powiedzieć, czy faktycznie nie widac :( Naprawdę może nie być widać płci w 20 tygodniu?

Gość titttitititit
Widocznie nie chce cie martwic ze cos z poodem jest nie tak i pewnie poronisz zebys sie nie przyzywyczajala

Gość taka jedna pannniii
oj tam po co się przejmować , moze akurat nie widac poprostu ....

Dzieciak może być nietypowo ułożony. Bo niby co miałoby zależeć lekarzowi? Jak się denerwujesz, idź do innego

Gość oszczednaaa
Moze nie być widac , moja sisi w 7 miesiącu dopiero dowiedziała sie co bedzie.

Gość O Jezusie jaka plec dziecka
albo chlopak albo dziewczynka, innego wyjscia nie ma

Gość dddddgfdsgchgdgf
nie no po co mam kase wydawac na jakies prywatne wizyty tylko po to zeby sie płci dowiedziec. Ale to mozliwe, żeby nie było widać płci w 20 tygodniu? Czy mu sie patrzyc nie chciało?

mi lekarz powiedział, że chłopak (nawet na usg było widać siusiaka)-później też do końca ciąży nie było ,,widać" jaka płeć-mój partner mówił, żebym się nie nastawiała na chłopaka-no i takie tam (gadaj babie w ciąży nie nastawiaj się-i tak myślałam, że będzie chłopiec)-potem nie chciałam i tak już wiedzieć jak płeć-ale w sumie imię miałam dla chłopca-jak urodziłam i położna mnie zapytała jak dam na imię córce to nie wiedziałam co odpowiedzieć-moja koleżanka też miała mieć syna i dziś nasze ,,chłopaki" bawią się w różowych spódniczkach....samochodami

Gość łlllllllalaboga
sisi, w znaczeni dzidzia, czy siusiu?

Taa, patrzeć mu się nie chciało... Bratanica mojego męża do 8 miesiąca ciąży była chłopcem. Bo tak się ułożyła, że źle było widać.

Gość ile masz lat???
13?

Gość kciuklem
dziecko bedzie obojnakiem

Gość dddddgfdsgchgdgf
odwróc kolejność cyferezałowyzłam ten temat w sumie przez koleżankę która mi zaczęła jechać, że jakiś ciul ten lekarz ze nie widzi itp... W sumie sama myslałam, że faktycznie może nie być widać a potem mnie ta kumpela tak nakręciła... Wychodzi na to że głupia byłam że jej tak posłuchałam. Ona wogóle strasznie mnie gani, za to że chodzę do lekarza na NFZ. Ona chodziła prywatnia i tam widaomo, że lekarz w dupe właził, a o opiece na NFZ to wypowiada sie wtaki sposób jakby mnie do jakiegos Aushwitz mieli wywiesc... Ja nie mam jakiejs złej opieki, wszystko wydawało mi sie ze tak jak nalezy jest robione, wszystkie badania itp. Wybaczcie, niewiedzę ale niestey żadnej mamy, babci czy cioci sie poradzic nie moge

Gość oino9i
nie martw sie pewnie faktcznie nie widac płci.Ja chodizłma prywatnie, za kazdym razem miałąm robion eusg i dopiero podczas 3d )prenatalne) u innego lekarza w 21 tyg ciązy było widac ze to chłopak.Pomyłka oczywisci emoze sie zdazyc wiec lekarz jak nie jest pewny (tak jak moja lekarka) nie chciała nic mówic.T rozsądne

Gość dddddgfdsgchgdgf
to czyli to, że nie widzi płci nie jest oznaką tego, że mam jakiegoś niedouczonego lekarza. Widze, że nie ma co słuchac mojej "wszechwiedzącej" koleżanki.

Gość chyba coś w tym jest bo
a co chcesz wiedzieć czy córka, aby znajomy ruchacz dorobił pisiorka?