Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patynka

Czy to moja wina?

Polecane posty

Gość ale sie gosciu ustawil
to zacznij odkladac. Po prostu sprzedalas sie dla takiego palanta.

Nie chce być oceniona ze byłam z nim tylko dla jego kasy... Ja nie chciałam tej jego pomocy,ale w końcu przyjęłam... No i teraz mam za swoje...

zastosuj kreatywna ksiegowosc i wyjdzie Ci, ze powinien Ci doplacic :-P A tak na powaznie -przeczytaj o zwiazkach przemocowych i jak ofiara powinna probowac sie wygrzebac z tego. Jesli tego nie zrobisz zaszkodzisz sobie i dziecku? Czy tego chcesz dla siebie i dziecka?

Gość no co wy*
on sam nie odejdzie od ciebie bo mu za dobrze, TY musisz jego pogonic i jak wroci pogonic!!! zrozum to wreszcie

Wielu ludzi którzy go znają uważają że on nie robi nic bezinteresownie...

Gość ale sie gosciu ustawil
kochasz go?

Parę dni po kłótni on wraca,nachodzi mnie w pracy,jeżdzi za mną... Bo on chce tylko porozmawiać...

Gość no co wy*
trafilas na psychopate :( ale i od takich mozna sie odczepic

Czy go kocham... Nie wiem czy to miłość... Motylków w brzuchu to ja raczej nie mam.. Nawet nie pamiętam jak to jest mieć takie uczucie...

Gość niezle niezle
no i co z tego, ze ON chce porozmawiac, powiedz ze to koniec a jak bedzie cie meczyl slowotokiem to olej go

Nie raz chciałam być konsekwentna w tych rozstaniach.. Mija kilka dni i spokoju nie mam. Nawet jak go nie ma koło mnie jestem spokojniejsza,mam więcej czasu na wszystko...

To takiego "przypadku"nic nie trafi..Ale dlaczego nie możesz go zostawić?Zamknął Cię w piwnicy?On nie może Cię do niczego zmusić,nalezysz sama do siebie a nie do niego.

Gość niezle niezle
twoje chcenie ma małe znaczenie, ty musisz byc konsekwentna i tyle kilka razy go spławisz i mu się znudzi a teraz on wie, ze jestes slaba i dwa razy sie zakreci i sie z nim pogodzisz

Tylko czekaj az zacznie cie szantazowac, ze zabije siebie lub ciebie. Wdeplas w niezle gowne. Ale tacy jak on koncza tylko na slowach. Ale to nasze pisanie tutaj to po proznicy. Przeciez i tak dalej z nim bedziesz. Czyz nie?

Potem mnie nachodzi,a jak go nie wpuszczam do domu to namawia kogoś znajomego żeby do mnie po coś poszedł no i on oczywiście z nim...Taką sytuację też miałam...

Patynko -Ty nie chcesz nic zrobic .Ty potrzebujesz usylyszec , ze on jest zly a Ty sie tak starasz.Mam taka kolezanke .Jest w zwiazku przemocowym 11 lat.To kobieta w moim wieku, wiec wydawaloby sie , ze juz madra zyciowa a przynajmniej doswiadczona.Jest jej zle , ale ona rad nie potrzebuje .Ona potrzebuje jedynie wysluchania i przytakiwania. Nic nie da sie zrobic w jej przypadku -ona nie chce nic zrobic , raczej tak powinno sie zdiagnozowac jej problem .U Ciebie jest to samo. Znikam .Pozdrawiam Cie .

Gość niezle niezle
patynka zmien nick na marionetka jakbys chcial urwac kontakt to bys to zrobila

Gość szczotka pasta...
Dajcie spokój. Autorka się z tego nie wygrzebie, wymyśla tysiąc wymówek dla swojej bierności. Tylko dziecka szkoda.

No wlasnie :D Ale on sie nie zabije. Ciebie tez nie, ani Twojego dziecka. Ale ma cie w garsci. Widzisz, Twoje cale zyciu co najwyzej bedzie tak zle jak teraz, ale po mojemu- bedzie jeszcze gorzej. Nic tu po nas 🖐️

Jakby do niego docierało ze to koniec to już dawno by nie było by " nas"...

Gość dgdgdg
dziewczyno Ty naprawde jesteś az tak głupia? nieistotne czy do niego dociera czy nie, masz podjąc decyzje i sie jej trzymac a to co on mysli to juz jego problem

Gość niezle niezle
"Jakby do niego docierało ze to koniec to już dawno by nie było by " nas"..." x :D tylko potwierdzasz swoją głupotę takimi wpisami

Nigdy nikogo tu nie wyzywam ale Ty jesteś tak głupia,że szok!! To sobie z nim siedź i skończ w "wariatkowie" jak Ci tak dobrze i nie potrafisz wziąć się w garść i kopnąć takiego psychola w tyłek.Będziesz go przepraszała za to,że żyjesz bo do niego dociera...O losie!

No to się nasłuchałam... W sumie to moze mi się należało... Może warto usłyszeć prawde od obcych osób...

Gość beznadziejna i naiwna kobyła z
ciebie autorko🖐️

Skoro potrafiłam skończyć jeden wieloletni związek to i ztym powinnam sobie poradzić...