Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia8777

zostawil mnie po tylu latach;(((

Polecane posty

Gość a jak z seksem
?

Gość mloda_24...
Siostra Mierzewa Mogę wiedzieć ile masz lat, bo bardzo podobaja mi się twoje wypowiedzi, które czytałam już odnośnie kilku tematów mojego też, bardzo mądrze piszesz więc domniemam, że masz spore doświadczenie. Szanuję takie osoby, twardo stojące na ziemi.

Gość klaudia8777
moze masz racje ale to tak boli ja moglabym z nim byc do konca swiata :( nie wem co mam dalej ze soba robic. a jak sobie pomysle ze znajdzie sobie inna ktora bedzie przytulal,calowal, tak jak mnie to az mnie skreca i rycze jak dziecko :(

Mloda, ja nie mam monopolu na wiedze w zadnym temacie, ale faktycznie doswiadczenie zyciowe mam spore, wiec staram se nim dzielic. Tylko styl pisania moze mam troche obcesowy i bezkompromisowo brzmia moje "wywody" co niektorych pewnie drazni. Co zle, to nie ja ;)

Klaudia, mysle, ze wiekszosc kobiet byla w takiej czy podobnej sytuacji. banalny tekst, ale ma potwierdzenie w rzeczywistosci - czas leczy rany. Daj sobie czas na zalobe. Wiadomo, ze Ci trudno, bo z nim wchodzilas w dorosle zycie i cale dotychczasowe zycie wypelnia on i wspomnienia z nim zwiazane. Ale nie Ty pierwsza, nie ostatnia. Widac tak mialo byc.

Gość mloda_24...
Wiesz to zawsze różnie być może, są wyjątki od reguły, ale miło aż Cię czytać. A to jak piszesz otwiera oczy i daje kopa hehe. Pozdrawiam serdecznie A ten co się odezwał po 2 tygodniach to niech spada, dziekuje.

Gość klaudia8777
tak ja tez chcialam Ci podziekowac, Twoje slowa bola ale chyba sa prawdziwe i musze sie z tym pogodzic chociaz na ta chwile sobie tego nie wyobrazam :( fajnie ze mozna z kims normalnie popisac na tym forum bo wydawalo mi sie to niemozliwe

Dziewczynki, mile co piszecie, ale pamietajcie, ze to tylko czyjs poglad na sprawe, a zycie jest Wasze i musicie po swojemu je rozgrywac.

biedna jesteś. Ja tez mam 25 lat i od 16 roku zycia jestem z jednym facetem, teraz mężem i cudownym tatusiem naszej córci. Od 6 lat mieszkamy razem i tylko dwa razy mąż nocował poza domem i te dni pamietam do dziś. Tęsknota, przywiązenie, dużo tego. myślę że trzeba pogadac z nim dleaczego. po prostu. wiadomo że przytyłaś, każdy zmienia się przez taki okres czasu, to coś innego. Myslę, że na chwilę się oddalił by spróbować czegoś innego. A on miał inne dziewczyny, seks itd? Mój jest starszy ode mnie i wyszalał się i teraz już go nieinteresują inne, patrzy na jakieś tam dziewczyny i komentuje ale to nic zlego, jest ze mną i jestesmy szczęśliwi, ale jak czasem Go tak trzymam w domu to mówi że ma dość i musi czasem spotkać się z kolegami itp.

Gość klaudia8777
rosa jeju nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze :( sama myslalam ze moje zycie tez tak bedzie wygladalo a tu taki cios i to od osoby ktorej ufalam najbardziej na swiecie :( czy mial kogos wczesniej to chyba nie ale nie mam pewnosci bo kiedys spytalam to sie tak platal ale pozniej powiedzial ze jestem jego pierwszą i mysle ze tak bylo bo wkoncu jak zaczelismy razem byc to mial tylko 16 lat