Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbataa z mlekiem.

Moi sasiedzi. RATUNKU!

Polecane posty

Gość herbataa z mlekiem.

Mieszkam od jakiegos czasu zagranica a tutaj akurat ciezko z mieszkaniem, jest dosyc duzy kryzys mieszkaniowy, nie dosc ze sa strasznie drogie to ich poprostu nie ma! po intensywnym szukaniu udalo nam sie z moim chlopakiem dostac mieszkanie. Takie o jakim marzylam!w bardzo ladnej dzielnicy, z balkonem na park, nowoczesna kuchnia, prawie 90m, przestronne... Nie wierzylam wlasnemu szczesciu gdyby no wlasnie...moi sasiedzi z gory!tam mieszka facet ktory jakbym go nie widziala pomyslalabym ze wazy ze 200kg- chodzi jak krowa ze caly sufit sie trzesie! do tego ma dwojke dzieci ktore caly czas biegaja jak oszalale, graja w pilke, wiecznie sie tluka, przesuwaja krzesla, nie wiem co oni wyprawiaja ale oglnie panuje taki halas ze glowa peka! zwrocililsmy mu uwage ze moze by przypilnowal te swoje bachory bo w mieszkaniu w pilke sie nie gra to stwierdzil ze ich do stolu nie przywiaze a do tego one sa hiperaktywne! wiem ze on jest rozwiedziony i ma te bachory co drugi tydzien, ale jak jest sam, przychodzi do niego jakas baba i chodzi caly czas w obcasach! cialge sie tluka, przesuwaja rzeczy to jest poprostu nie do wytrzymania... Fakt ze niestety z izolacjia tutaj jest krucho, i dlatego tak wszystko slychac ale oni sa nie do wytrzymania! moze mi poradzicie co robic w tej sytuacji? niestety przeprowadzka jest wykluczona bo rok szukalismy mieszkania i mamy dosyc. Czy ktos sobie np izolowal mieszkanie od halasow?

Gość herbataa z mlekiem.
Moze ktos sie wypowie odnosnie izolacji? slyszalam ze istnieje cos jak gabka, to sie przylepia do sufitu ale czy to naprawde dziala?