Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikonka

Przedawkowanie tabletek przeciwbólowych

Polecane posty

Gość Mikonka

Okropnie boli mnie ząb, w ciągu ostatnich 6 godzin wzięłam 8 ibupromów sprint caps. Ząb mnie przestał trochę boleć, ale nie do końca, za to zaczął mnie boleć brzuch trochę(to prawdopodonie normalna reakcja na taką ilość środków przeciwbólowych) i zaczęło mnie kłuć z sercu trochę. Teraz się boje czy nie wziełam za dużo. Co robić? Boję się też, że zacznie mnie w środku nocy znowu ten ząb napieprzać a nie chce brać jeszcze więcej przeciwbólowych tabletek.

Gość fhghklhjl
Skoro Cię boli od 6 godzin to miałas wystarczająco duzo czasu żeby iśc do dentysty...

Gość Mikonka
Nie mam kasy na dentyste teraz, poza tym miałam takie napady juz i pop 1-2 dniach przechodziło.

Gość Mikonka
Niech ktos cos jeszcze powie bo zaczynam sie bac.

Gość kabareton
na 100 procent czeka cie kanalowe. moze lepiej na pogotowie?

Gość kiolp'[p'
jest chyba coś takiego jak pogotowie dentystyczne

Gość Mikonka
Podszywom dziekujemy. Tak wiem, że jest pogotowie ale nie oddam się jakims niesprawdzonym lekarzom w rece, mam straszna dentystyczna traume.

Gość kabareton
to obawiam sie ze mozesz miec jeszcze wieksza... nie czekaj dluzej z wizyta u specjalisty bo bol zeba moze naprawde doprowadzic do szalu, zreszta mniemam ze o tym wiesz.

Gość wyrwanie zęba
nic nie kosztuje w każdym oddziale NFZ :) a prywatnie to koszt 60zł więc nie widzę problemu... Poza tym jeśli masz ropę to od tego możesz umrzeć. Miałam niegdyś takiego pacjenta,bardzo się bał wizyt u dentysty i umarł na zakażenie,które przeszło z miazgi do krwi. Więc życzę powodzenia,przeciwbólowe przeżyjesz ale nie wiem czy zęba przeżyjesz...