Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkdfkjg

O matko jestem odrażająca!!! Brzydzę się sobą! Skąd mi się to bierze!?

Polecane posty

Gość lkdfkjg

Rany boskie, ostatnio miewam porąbane sny, głownie zboczone aż mi sie rzygać chcę bo żywo bym nigdy czegoś takiego nie zrobiła. Śmiło mi się, że robiłam loda mojemu 12 letniemu bratu i że skończył mi w ustach a ja przy tym dostałam realnego orgazmu bo obudziłam sie w tym momecie. Poczułam obrzydzenie do siebie, aż mnie otrzepuje jak sobie to przypomne. Innym razem sniło mi się, że uprawiałam także sex oralny z dziadkiem mojego exa (bleeeee!!!!!), który był pedofilem (kiedys mama mojego exa po kilku głebszych rozkleiła sie i przyznała sie że ojciec ja molestował), ten sen równiez był z finiszem w ustach i z moim prawdziwym orgazmem. Matko jestem przerażona! Kolejny sen, to w którym "od tyłu" zadowalał mnie jakiś duży czarny pies w efekcie czego również dostałam orgazmu. Aż sie boje zasypiac, bo jak mam miec znowu takie pojebane sny to któregos dnia sie obudze zadławiona własnymi wymiocinami. Chyba mi na mózg pada. Nie wiem czy moja ciąża ma coś z tym spólnego, może jakieś hormony? Czuje sie strasznie :(

Gość lkdfkjg
i to nie jest niestety prowo :/ Skąd biorą się takie głupie sny? Przeciez nie maja nic wspólnego z rzeczywstościa ...

Gość fhdftjh
Też czasem miałam porąbane sny :o Jeden był jak spałam z koleżanką to mi się śniło, że śpię koło niej i zaczęłam sobie robić dobrze ale ona się ruszyła i ja się obudziłam i stwierdziłam, że zrobię sobie dobrze ale potem znowu się obudziłam i tak kilka razy :P incepca kurde :D Innym razem mi się śniło, że robię loda jakiemuś paskudnemu dresikowi, innym razem, że byłam z jakąś dziewczyną w jakimś domu starców (?) czy czymś takim, same dziadki tam mieszkały i się założyłyśmy, która z nas zaliczy więcej dziadków :o I jeszcze innym razem mi się śniło, że z jakąś grupą ludzi musiałam się gdzieś zakradać ale drogi pilnował jakiś obleśny grubas (taki 200-300kg :o) a ja powiedziałam, że odwrócę jego uwagę i zaczęłam mu robić dobrze a potem ruchanie :o i też każdy z tych snów był dla mnie podniecający

Gość lkdfkjg
mnie te sny poprostu przerażają, bo poczułam sie tak jakbym gdzies w mózgu miała takie ukryte fantazje zakodowane a to przecież absurd.. bleeee

Gość fhdftjh
Nie no, ja też nie mam fantazji na temat dziadków i grubasów :o Radzę Ci, żebyś olała te sny, nie przejmuj się tym, przejdzie Ci. Mi oprócz tych zboczonych mnóstwo razy śniły się rzeczy tak głupie i bezsensowne, że już nie przykładam do tego wagi

ja też mam porąbane i niezrozumiałe ale nie erotyczne. hm erotyczne mam tylko takie że nagle sobie uświadamiam że jestem naga przy kimś kto mi się podoba buhahaha:D

Gość nnnnjnmmmmnmnm
a ja miałam sen, że pod oknem do kaloryfera był przyczepiony pęk dużych kluczy i ja się z tymi kluczami ********... a przez okno obserwowała mnie w tym czasie jakaś baba :D i też dostałam w realu orgazmu i sie obudziłam. To też nienormalne, a miałam wtedy z 25 lat.

Gość f4455656
"i się założyłyśmy, która z nas zaliczy więcej dziadków " Haha, dobre :D Moim zdaniem olej takie sny. Sny to nie grzech, nie ma się na nie wpływu. A że jeszcze masz przy tym orgazm? Co to za problem w ogóle :D Najważniejsze, że w realu jesteś normalna. Też mi się coś takiego śniło kiedyś bardzo dawno temu, seks z ojcem czy coś takiego, ale jakoś się tym nie przejmowałam. Nikomu o tym nie powiedziałam. Oprócz tego miałam całe mnóstwo snów z jakimiś potworami, zwłokami, raz mi się śniło że z rozkładających się zwłok wychodzą jakieś włosy, takie obrzydliwe rzeczy, o których w życiu bym nie pomyślała. Może każdy ma coś takiego od czasu do czasu, bo musi odreagować.

Gość fhdftjh
To wcale nie było śmieszne :D Do tej pory pamiętam jak biegałam po całym tym domu czy czymś i ruchałam się z dziadkami po kątach :o

Gość lkdfkjg
heheh no faktycznie to z tymi dziadkami dobre... :D nnnnjnmmmmnmnm- jaki pęk kluczy???? Takich może samochodowych czy takich do mieszkania? hehe też nieźle zryty beret hehehehe a ja juz myslałam ze mi coś w mózgu szwankuje...

Gość helga3333
jak dziadki to może jesteś ukrytym gerontofilem :D hehe