Armaid 0 Napisano Listopad 23, 2012 moja naj. przyjaciółka-magda opowiadała mi o swojej koleżance z klasy którą znam też ja osobiście-klara (chodzimy do równoległych klas). z tego co zaobserwowałam i z tego co opowiadała mi magda to ta klara niby taka milutka a jednak chamska. jednak wygląda bardziej sympatycznie niż magda (pomimo iż tak nie jest) i dlatego prawie wszyscy nauczyciele ją lubią. magda od kilku lat trenuje siatkówke i dlatego jest bardzo dobra a klara nie robi nic a i tak ma lepsze oceny z w-fu jak magda (pomimo że jej sie nie chce nawet z domu ruszyć) bo kobitka z w-fu zawsze ma pretekst żeby obniżyć o 1 stopień magdzie (to troche niespreawiedliwe!). poza tym klara w stosunku do magdy czasami zuca chamskie teksty i ją totalnie olewa (a one trzymają sie prawie zawsze razem). ale chyba jest jednak też sprawiedliwość na tym świecie bo klarze bozia urody nie dała:) pomimo iż klarze już z jej opowiadań "wyznali" chłopaki miłość to i tak urodą nie staje obok magdy:) co o tym sądzicie? tylko prosze bez głupich komentarzy bo oczekuje że są tu osoby dorosłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach