Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala21233

ciaza nieplanowana a milosc do dziecka

Polecane posty

Gość ala21233

Jak to jest?kiedy nadchodzi ?ja staram sie okazywac milosc juz w brzuszku ale nie czuje jakos tego do konca. Nigdy nie mialam doczynienia z dziecmi jestem jedynaczka.. Wiem ze bede sie zajmowac z calych silndzieckiem tzn niemowlakiem to bedize trudno ale nanpewno bedzie moim oczkiem w glowie ale teraz jest ciezko do tego stresy dnia codizennego

Gość wyparzałam
Ja jestem już w 6 miesiącu i nadal nie rozpływam się nad brzuchem. Myślę o dziecku, chcę zapewnić mu jak najlepsze warunki do rozwoju, ale się nie rozczulam. Myślę, że to normalne i przyjdzie z chwilą kiedy maluszek będzie w ramionach:) Wszystko w swoim czasie.

Ja miałam z tym problem do pierwszych ruchów. Choć jak zobaczyłam go na usg w 12 tygodniu to już coś we mnie pękało. Ale te pierwsze ruchy, wtedy dotarło do mnie nareszcie co jest grane, że mam pod sercem cudowną małą istotkę. Im bliżej było porodu tym większym uczuciem darzyłam mój brzuszek, zwłaszcza kiedy już wiadomo było że to chłopiec i wybraliśmy imię. Mówiliśmy do niego po imieniu. A kiedy dostałam go po urodzeniu-nigdy nie czułam czegoś takiego! Kocham tego człowieczka najmocniej pod słońcem! Nie martw się autorko, jak nie w ciąży to po porodzie oszalejesz na jego punkcie :)

Gość ala21233
;)tak właśnie sadze ;)