Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlinka20

Bardzo wazne

Polecane posty

Gość Marlinka20

Witam. otoz to mam taki problem w tym roku mozna zliczyc na jednej rece ile mialam razy miesiaczke na poczatku roku mialam duzo stresu to okres dostawalam co dwa miesiace na wakacjach mialam raz ze dostalam za miesiac a od wrzesnia zadnych stresow nie mam ani nic i juz mija trzeci miesiac a okresu dalej nie mam a od czasu do czasu pobolewaja mnie jajniki ginekologow nie lubie odwiedzac mialam zle relacje i tak jakos nie lubie chodzic do nich a z chlopakiem wspolzyjemy od wakacji ze stosunkiem przerywanym a czasem z prezerwatywa. dziewczyny jak cos wiecie to ratujcie. dziekuje za wszystko

Gość a dlaczego testu nie robisz?
nie bardzo rozumiem co my mamy wiedzieć i jakiej pomocy oczekujesz?

Gość wszyscy jesteśmy z małp465
no własnie?? bo piszesz baaardzo haotycznie..

Gość Marlinka20
Toche boje sie robic ten test a zwlaszcza dwoch kresek troche by mnie to przerazilo ale nie wiem czy to by cos dalo przez te trzy miesiace malo wspolzylam z moim chlopakiem poniewaz on ma prace widzimy sie w weekendy a ja mam szkole od czasu do czasu i tak sie mijamy kolezanka mi mowi ze moge byc chora bo wczesniej bez wspolzycia tez mialam okres co dwa miesiace ale mialam tak raz lub dwa razy do roku

Gość wszyscy jesteśmy z małp465
może zacznij używać znaki interpunkcyjne???- bo kompletnie nic nie rozumiem..... czy ty sie boisz ciąży?? czy braku miesiaczki?? cięzko cokolwiek normalnego z twojej wypowiedzi wywnioskować

Gość Marlinka20
Przepraszam. pisze z telefonu. boje sie tego i tego. wiem co to znaczy miec dziecko. mam szescioro rodzenstwa z czego ja jestem najstarsza a piecioro mlodszych rok po roku. nie wiem juz co mam myslec.

Gość 5iue
a w telefonie nie ma znakow inerpuncyjnych, aby ulatwic komus czytanie?

Gość a dlaczego testu nie robisz?
autorko masz dwa wyjście 1. zrobić test 2. iść do ginekologa jak sie okaże że jesteś w ciaz to gratulujemy jak się okaże ze w niej nie jesteś to zacznij stosować antykoncepcje. Nie rozumiem dlaczego twój partner nie używa zawsze prezerwatyw?Świadczy to o tym,że jesteś nieodpowiedzialna.Dodatkowo zbadaj sobie poziom hormonów bo to nie jest normalne w wieku 20 lat mieć nieregularne miesiączki