Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Popija ktoś sobie dzisiaj? ;) W końcu piątek! ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość bez ty model ja
Ja się na takie nie podniecam bo nie lubię pyzatych także nie martw się o mnie wedif jak mogą Ci się yebac te dwa alfabety które nie mają ze sobą nic wspólnego :O

Gość fhuryjfh
co z tym kontaktem, dasz czy nie :)

Gość kjncksl
tak, to ja pisalam:) jaralysmy wtedy mentole

Gość strykówGej
a jestes juz zaprzyjazniona z penisem?

Gość sefregrgtr
"i nie wciskaj kitu że masz niedowagę z taka gruba mordą (patrz 2zdjęcie)" x jaki przyglup, oczywiscie, ze mozna miec policzki i okragla buzie a byc bardzo chudym

Nie dam :) Dzisiaj też mam mentole, najbliższe osoby okazały się strasznie wrednymi osobami, ale oczywiście ja wyszłam na najgorszą i złą.. Na szczęściej spotkałam kilka osób które obserwowały sytuacje i są po mojej stronie i chcą zerwać kontakt z tymi wrednymi, dużo się działo oj dużo..

Gość bez ty model ja
No spoko ale poza tym znakiem i kebabem ( nie nie chodzi mi o Ciebie) nic nie widzę :O

wedif jak mogą Ci się yebac te dwa alfabety które nie mają ze sobą nic wspólnego - tak jakoś

Gość kjncksl
czyli pozbylas sie tych "falszywych" ?

Gość prawik medyk
miss you, mozesz odpowiedziec na moje pytanie? bede bardzo wdzieczny

Gość kjncksl
prawik medyk "stracilas wage na anemii czy przytylas? interesuje mnie to prosze odpowiedz" x a dlaczego to cie interesuje? to ma jakies znaczenie? ja np. bardzo schudlam wiec zbadalam krew i okazalo sie, ze mam anemie, ale nie sadze ze to jest przyczyna chudniecia

Gość prawik medyk
No wlasnie bardzo mnie to interesuje bo zajmuje sie teraz na internie dziewczyna ktora ma anemie zlosliwa (niedobor b12 ) i bardzo schudla i bardzo to sobie chwali ale jak zostanie wyleczona to przytyje okolo 5 kg. Ale chcialem sie dowiedziec jakie objawy miala zalozycielka tematu. A tu chudniesz pomimo zwiekszonej racji pokarmu?

Gość prawik medyk
*Ty

Gość kochanka Franka
kolezanka z Krakowa,Planty,Rynek...

Gość kjncksl
ja schudlam nagle, pod wplywem stresu. Po pol roku poszlam na badania, lekarz mi zalecil zelazo i rzucenie palenia, a zeby przytyc... kazal jesc na noc banana debil. Niedlugo mina 2 lata a mi nic nie pomoglo, wrecz nadal chudne, same kosci ze mnie zostaly, probowalam wszystkiego, slodycze na noc, tluste potrawy i nic. Dodam, ze wczesniej bylam szczupla osoba i nigdy nie schodzilam ponizej 53 kg a teraz to jest jakas masakra. Jak przytyc??? Czy to ma cos wspolnego z niedoborem zelaza? Przeciez jak bralam te tabletki to i tak nie pomagaly