Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiKtoś

Depresja?>

Polecane posty

Gość TakiKtoś

Witam Może ktoś ma podobnie. Mam 21 lat , pracuję , sam się utrzymuję . Od jakiegoś roku mam natrętne myśli samobójcze. Rozstałem się z dziewczyną miesiąc temu co pogłębiło smutek. JEdnego dnia jest dobrze a deugiego beznadziejnie i jedyne co pragnę , to umrzeć. Uzależniłem się od kodeiny , biorę codziennie. JEstem bardzo blisko przejscia na morfinę. NIC kompletnie nie trzyma mnie przy życiu , z jednej strony chciałbym żyć a z drugiej chciałbym już to wszystko skończyć. Zaawsze byłem "dumny" , nie potrzebowałem pomocy , łaski czy kto jak tam to nazwie. Wręcz brzydziłem się prosić o pomoc. A teraz mam wrażenie , ze nikomu na mnie nie zależy i jestem nikim. Smutno mi , wstyd , ale mi najzwyczajniej jest czasami smutno. A podobno jestem "twardy" , wesoły , kontaktowy i śmiały , ale to tylko pozory bo jak nie wezmę kodeiny to.... rozpadam się ;(

czemu nie pójdziesz do lekarza? przykro mi, ale chyba jest potrzebny w Twoim stanie:( i forum Ci nie pomoże

Gość asdfxxx
Smutne

Gość Kalna1
Musisz koniecznie pójść do lekarza. Poza tym przebywaj jak najwięcej wśród ludzi. Idź do kina na ciekawy film, zrób coś fajnego, na co miałeś zawsze ochotę. A poza tym odżywiaj się zdrowo. Na przykład dobre śniadanie dodaje energii i poprawia nastrój, zapewnia siłę i energię na cały dzień o dostarcza energię , pobudzającą ciało i umysł.Zadbaj o świeżą żywność, nieprzetworzoną.. Poza tym zacznij chodzić na siłownię albo zacznij biegać. Ruch też potrafi zdziałać cuda. Może w ten sposób nabierzesz witalności i chęci do życia.

Gość TakiKtoś
Kalna1 staram się zdrowo odżywiać bo chce nadrobić straty jakie wprowadza kodeina i energetyki. Siłownie mam w domu , faktycznie od tygodnia znowu zacząłem trenować i samopoczucie delikatnie wzrosło ;) Z ludźmi mam kontakt przez większą część dnia , taka praca ;)

Gość młody facec z ciebie
a ty o śmeirci gadasz ? poznasz kogoś fajnego i smuty pójdą w kąt przede wszytkim zrób porządek z tą kodeiną, jak trzeba to poproś lekarza o pomoc, jakąś terapia czy coś

Gość jak się nie wie o
o co chodzi to łatwo mówić