Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziak19

Mam 19 lat, spałam z facetem, który ma 48 lat...

Polecane posty

Gość zuziak19

nie mogę przestać o nim myśleć, każda taka myśl mnie podnieca...to normalne?

Gość oczywiście że
to NORMALNE to się zdarza

Gość zuziak19
Ale on jest starszy od mojego ojca. Z żadnym nie bylo mi tak dobrze.

Gość zuza moja droga
a mezczyzni w twoim przedziale wiekowym sie toba nie interesuja?

Gość zuza moja droga
pomaranczowy...kocham cie

Gość boond
ja mam 30 lat ale bb chetnie bym sie przespał z 40 latką i nie chodzi koniecznie o sex

Gość zuziakk19
Czemu co facet porucha to jego? Mi też jest bardzo dobrze ;) nie czuję się jakoś wykorzystywana czy coś...jest genialnie. I nie myślę o związku, wiem, że za duża różnica wieku.

Gość zuza moja droga
a o co? ze cie w nocy będzie kołdrą przykrywać jak się rozkopiesz jak dzieciak?

Gość zuza moja droga
nie czuje się wykorzystana? hahahaha ty zła kobieta jesteś, bo ty jego wykorzystałaś

Gość zuziakk19
Interesują się, nawet bardzo. Ale mnie nie kręcą, dzieciaki takie, nie wiedzą co zrobić z tym co mają między nogami...

Gość allabalama
A który to jest twój partner seksualny? Dużo miałaś wcześniej? Z rówieśnikami nie było tak dobrze? Dlaczego?

Gość zuza moja droga
pomarańczowy...no i co się głupio cieszysz wiadomo, ze żart😴 zuziak nie dawaj satysfakcji sflaczałym prykom, że mogą mieć młode nastki

Gość zuziakk19
Miałam 6 partnerów seksualnych. W moim wieku, 2 lata starszego, 3 lata starszego, dwóch 10 lat starszych no i ten. Ten jest zdecydowanie najlepszy! Ci 10 lat starsi też byli w miarę ok, a młodzi...tragedia!

Gość matacz,.,.,
eeee tam 11 lat w zwiazku z o 20 lat młodszą kobieta i jest swietnie , ona nawet nie mysli o zmianie !! nie ma to jak starszy gosć , a nie młokosy co co na dzis sobą nic nie reprezentują , oczywiscie nie wszyscy , ale ze swieca szukać ....

Gość matacz,.,.,
zflaczały ?:) tak tak popisz sobie stara ruro , ktora to przy 35 latach juz bedzie wygladała jak 50 oczywiscie jak sie rozbierze , facet to facet zadbany nawet przy 60 wyglada dobrze i sie rozebrac na plaży moze bez problemu , kobieta ////???? nie ma takiej opcji jak by zadbana nie była bedzie jak wyschnieta jabłko , taka niestety jest prawda , ubrana jedynie wyglada dobrze , albo przy zgaszonym swietle , są oczywiscie wykatki , ale to wyjatki makijaż was ratuje , poza tym nic .

Gość zuziakk19
Rówieśnicy nie potrafili mnie zaspokoić. Oni sobie kończyli i zadowoleni. Niby mi tam robili jakąś minetkę, palcówkę, etc. ale to nie to samo, nie wiedzą jak to robić, a moje wskazówki im chyba nic nie dało, no, słabo chłopaki, słabo! A temu nie musiałam nic mówić, wiedział jak mnie dotknąć żebym oszalala z rozkoszy.

Gość matacz,.,.,
facet przy 50 to nie gość z brzuchem i nadwagą i choc tacy też sa , ale ci nie maja kobiet od siebie o wiele lat młodszych ! taka jest prawda , Ja mimo wieku wygladam podobno swietnie , nie jednemu młodemu musi byc wstyd ! zapasione , nalane nastolatki , miesni zero ! pomysłu na siebie zero , pieniedzy zero itd.

Gość matacz,.,.,
a to tobie na zaspokajaniu tylko zalezy ? :) biada ci oj biada

Gość ja sie dzis zabije powaga
kurwa sflaczały nie zflaczaly chociaż już PRZEPISUJ bezbłędnie jak nie potrafisz sam

Gość zuziakkk19
Nie tylko. Czułam się przy nim wyjątkowo, a nie jak przy tych dzieciakach. I tak, on jest wysoki, zadbany, wysportowany. Dobrze się przy nim czuję.

No jasne. Do tego zaraz umrze i zostawi w miarę młodą żonę. Mam 25 lat i nie chciałabym, żeby mnie 50-latek dotykał. Z takim mogę iść na piwo i sobie porozmawiać, ale coś więcej? Fuj. :O

Gość zuziaakkk19
Wygląda lepiej niż niejeden 30 latek! Nie jest jakimś dziadkiem z brzuszkiem...nie pali, naprawdę jest zadbany. Nie wygląda na swój wiek. Faceci koło 30 już mają brzuszki, są tacy nijacy, fuj. Palą, śmierdzą, nic im się nie chce.

Gość skalavvva
jedyny wniosek to że,jesteś puszczalska :)

Wszyscy faceci kole 30-tki są zaniedbani? Nie wiem gdzie żyjesz, ale Ci, których ja znam wyglądają zupełnie nieźle. Nie każdy 30-latek pali, chleje, ma lustrzycę. Oczywiście nie dotyczy to również każdego 50-latka. Mój Ojciec w roku swojej śmierci (49 lat) wyglądał całkiem dobrze, co prawda zaczął siwieć... :D Trzeba się liczyć z czasem. Młodość nie jest nam dana na zawsze, a jedynie na chwilę. Im człowiek starszy, tym mniej kolagenu, tym więcej zmarszczek, jędrność skóry mniejsza, zdrowie już nie to. Oczywiście, jeśli wcześniej prowadził zdrowy tryb życia, to będzie wyglądał lepiej niż rówieśnicy, którzy od 20 lat każdy wieczór spędzają z browarem przez TV i to jest super. Ale porównywanie 5dych z 3 dychami jest dość nie na miejscu, bo ma się to jak mięso do diety weganizmu. :)

Gość zuziaakkk19
who cares? ;) Dobrze mi z nim, nie mam zamiaru go zmieniać ;)

Gość zuziiaakkk19
A czy napisałam, że wszyscy? Nie będę się spierać, mam swoje zdanie na ten temat, znam wielu Panów w wieku ok 30 lat i są dużo bardziej zaniedbani od niego. Dziękuję, dowidzenia.