Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziak19

Mam 19 lat, spałam z facetem, który ma 48 lat...

Polecane posty

Gość matacz,.,.,
chciałabys tak wygladac dobrze jak ja w swoeim wieku , chciałasbyś :)

Gość matacz,.,.,
wiec jestes stara dupa ! w dodatku bezpłodna ?

Gość matacz,.,.,
okreslam ciebie ! do mojego słonka sie tak nie zwracam .

Gość matacz,.,.,
obudz sie ??!!!:) kto ci tak powiedział ? narcyzmem zalatuje ! chciec to móc , a tu jest problem , dawno jak bys była płodna bys dziecko miała .

Gość matacz,.,.,
a on .... on cie żuci jak sie zorientuje , po co komu baba ktorej diabeł w piecu nie hajcuje , do ruchania tylko :) i tym jestes dla swego faceta

To nonses, skoro ja jestem starą, bezdzietna (i nawet bezpłodną) duupą, to jest nią również twoja kurrwa. :) Większość kobiet w moim wieku korzysta z życia, a nie gnije w obsranych pieluchach. Na dzieci może kiedyś przyjdzie czas. Jesteś starym kmiotem, więc rozumiem, że w twoich czasach 25-latka to była stara baba, ale czasy się zmieniły. :) prosiłabym o trochę konsekwencji, debilu bez matury. :)

Gość to jest najlepsze
No tak matacz, bo kobietę ocenia się według tego, czy ma dzieci lub też nie. Głupiec już na zawsze głupcem pozostanie, bez względu na wiek...

O moja płodność się nie martw, mam lepsze rzeczy do roboty niż rodzenie dzieci, których OBOJE zresztą nie chcemy. :) Może kiedyś się to zmieni, a póki co są ważniejsze rzeczy do roboty, na przykład podróże, kariera, wysypianie się i fajny seks. :) A tak nawiasem zawartość mojej macicy nie powinna cie interesować. :)

Gość zuziiaakkk19
vera, chyba masz rację, przejdę się do psychiatry, płakać mi się chce. Faktycznie z ojcem zawsze miałam problem, nigdy mnie nie kochał, patrzył tylko i wyłącznie na siebie, zdradzał mamę. Jak miałam 14 lat to taki chłopak mnie zgwałcił, wylądowałam w szpitalu. Mam przez to niepokolei w głowie. Dwa lata temu byłam anorektyczką, jeździłam po lekarzach, chcieli mnie gdzieś zamknąć w szpitalu i dokarmiać, wymiotowałam ciągle. Źle ze mną, myślałam, że się pozbierałam. Widać nie udało mi się to przez co szukałam starszego mężczyzny, który się mną zaopiekuje.

Gość matacz,.,.,
ja oceniam ją ! konkretnie ją , nie wszystkie kobiety bys mi pisała to co piszesz . Zobacz kim ona jest , siedzi straszydło na kafe i pisze te swoje wypociny :) ma 25 lat i bryluje w tym co twierdzi , myslac ze to ona ma kontrole nad tym co sie dzieje , a to bzdura ! po prostu nikt z nią dzieci nie chce miec , albo bezpołodnym worem na sperme jest , ma faceta ktorego zadna nie chciała stad ma 30 lat na dzis i zuciała sie na niego ona jak głodny na pajde chleba , a inny chce morały prawic . zenujaca kura domowa ktorej sie wydaje cos a siedzi w sobote na forum zamiast jak to sama pisze zyć ! :)

Gość kolek 339
tez bym sobie poruchal taka malolate , mama 40 i chyba jedynie agencja ...

Gość matacz,.,.,
vera z cheshire mam lepsze rzeczy do roboty niż rodzenie dzieci, których OBOJE zresztą nie chcemy. Może kiedyś się to zmieni, a póki co są ważniejsze rzeczy do roboty, na przykład podróże, kariera, wysypianie się i fajny seks. xxxxxxxxxxxx On nie chce z Tobą , a ty sie łudzisz , ze wcale :) kretynka . jak mozesz mówic o fajnym sexie majac jednego partnera sexualnego , to ze tobie sie wydaje , ze on jest fajny nie musi z fajnoscią miec nic wspólnego ! nie jedna taką miałem w przeszłosci co tak twierdziła ze miała fajny sex :) podróże ?" kariera ty 25 lat , on 30 i jeszcze kariery nie zrobiłaś ? to juz nie zrobicie , taka jest prawda , ale mylic sie tez mogę

Gość ja myślę tak
kurrwiarstwo jak ktoś lubi czemu nie ale nie w tym wieku:O

Bzdura na bzdurze bzdurę pogania. :) No, ale kontynuuj. :) Twoja kurrwa pewnie podobnie, taka brzydka, ze żaden w podobnym wieku jej nie chciał, więc się uczepiła jakiegoś starucha, byle poczuć w sobie zmurszałego flaka. :D Dzieci nie ma, bo jest starym, bezpłodnym worem na spermę. Jest zwyczajną szmatą na telefon. :)

Gość juuuuuużżżżż
jeszcze któres z was podszyło się pod Zuzię... np po prostu jesteście żałośni

Gość juuuuuużżżżż
vera, zryty berecie, czy nie czas już wziąć sie za obiad dla swojego pana?

Gość juuuuuużżżżż
to dlatego czatujesz przed komputerem i masz czas na natychmiastową reakcję, jak tylko ktoś coś napisze...

Gość zuziiaakkk19
Chciałabym, żeby to był podszyw. Niestety to prawda, tak wygląda moje życie.

Mam cała sobotę (do 18) na przegrywanie. Dawno nie miałam okazji, więc mogę podyskutować z głupkami. :) Ty też się rozkraczasz przed starym bałwanem, ze tak zaciekle bronisz? :D

Gość juuuuuużżżżż
Zuzia to juz poszła do swego prawdziwego mężczyzny. Ma ciekawsze rzeczy do roboty, niż czytanie wypowiedzi bandy frustratów. :)

Gość matacz,.,.,
w berlinie w burdelu ? no tak taka jak ty to tylko z braku laku sie dmucha ! :) a ta łudzi sie ze wierny jaki on młodziutkie posówa bo młody i moze ? na ciebie to juz tylko ble kto wlezie , albo desperat ! w dodatku uwiazana na kaferteri bo z czym do ludzi ? :) to sobie pobryluje czmu nie ? co ?:) wiec dawaj dalej , ja idę zyć i to dobrze !!! bo mam z kim i wiem jak ....

Gość juuuuuużżżżż
vera - ja się rozkraczam przed równolatkiem. haha ale nie jestem w Twoim wieku tylko starsza i pewnie powiesz, ze tacy ludzie nie żyją a już na pewno nie uprawiają seksu. No i pewnie bardzo by Cię z bulwersował fakt że on jest 5 miesiecy młodszy.

:D:D:D Przyganiał kocioł garnkowi. Sam tu siedzisz i piszesz elaboraty, kurrwiarzu :) Twoja zagrzybiona kurrwa poszła się kurrwic z innym patałachem, a ty siedzisz samotnie i wylewasz swoje frustracje? :D Daj spokój, murzynie. :)

Gość to jest najlepsze
:D 50-latek mówi 25-latce, że jest stara :D. To tylko na kafeterii

Już - stanowicie z mataczem dobry team - oboje nie potraficie czytać ze zrozumieniem, a on do tego jest analfabetą. :) Gratuluję, a teraz wykurrwiaj w rytmie fandango, stara raszplo. :) Nie powinnaś gotować swojemu smarkaczowi obiadu? :D Brak konsekwencji u was jest porażajacy. :)