Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek Drwal

Moja kobieta obsikała mnie podczas seksu na jeźdźca

Polecane posty

Gość gość
ZDAZA SIE! te pamietam jak sie opilam piwa to pozniej w seksie ulecialo mi troche moczu. Peeenis uciskal na pecherz i samo polecialo :)

Gość kjkuydytt
debile. kobiecie podczas stosunku może się upuścić, to mężczyźnie N I E!!! a Ty się ciesz, że ją tak rozluźniłeś;)

Gość gość
zwolennicy PiSs wystąp! :D:D

Gość gość
to co piszecie pod koniec to jest jakaś żenada... każda kobieta przeżywa orgazm inaczej, może mieć wytrysk na zewnątrz lub wstecznie. Odrobina doedukowania się w tej materii nikomu nie zaszkodzi Sam fakt dla kobiety jeżeli ta nie do konca zdaje sobie z tego sprawe jest żenujący i powoduje dyskomfort, jednak facet który czegoś takiego doświaczy powinien być z siebie dumny bo to oznacza że jest naprawde dobrym kochankiem.

Gość gość
wymyśl coś mądrzejszego i logicznego skrzywiony ty

Gość gość
jeszcze dlugo po stosunku jest wszystko zablokowane i nie mozna zrobic siusiu nawet jezeli sie bardzo staramy trzeba dosyc dlugo cisnac , zeby pierwsze kropelki polecialy. Ja zawsze po stosunku (nie musi byc natychmiast ) i de zrobic siusiu i trwa to dosyc dlugo zanim cos poleci . Jest to wazne zeby splukac cewke moczowa , ktora u kobiety jest bardzo krotka i tam znajduja sie bakterie . przy stosunku sa one glebiej wciskane i potrafia doprowadzic do zapalenia pecherza .

Gość gość
haha po pierwsze wtedy miales 19 lat, facetem nie byles, owszem sa takie soczki. I jesli brzydzisz sie chociazby uryny swojej kobiety, to widac, ze nie kochasz jej tylko jest dla Ciebie zabawka. Zastanow sie troche nad soba. Pewnie juz z nia nawet nie jestes, ale kochajacy facet bardziej sie brzydzi siebie, niz swojej kobiety. f**k'in logic

Gość gość
jak sie nie znasz na seksie i kobieta cie obrzydza to sie za to nie zabieraj dzieciaku

Gość u kobiet jest mozliwosc
sikania podczas seksu. to facet ma blokade,bo ma jedna cewke. u kobiety tzw wytrysk nie ma zapachu. mocz ma lekki zapach. oczywiscie,ze na jezdzca mozna sie troche posikac gdy uciskany jest pecherz. same dzieciaki tu siedza,ktore niewiele wiedza o fizjologii....

Gość gość
powinnes sie dup*ku* CIESZYC ZE MAIAL taki plynny orgazm, a anwet jak siki to co za problem masz,nei mwo ze sie brzydzisz,albow stydzisz,jak tak ejstv to nei dorosles do S*ex*U

Gość gość
ZAWSZE MAM mokre orgazmy ,jak facet jest super.nawet kilka razy w czasie ejdnego stosunku..zalezy tlko od faceta i kobiety czy poznali juz swoje cialo

Gość gość
mozna sie nie tylko posikac ale i nasikac na takiego faceta co myli siki z orgazmem.,nawet trzeba na takiego nasikac. a orgazm przezyc z prawdziwym facetem bez zadnego sikania.