Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lpd

37 dzień cyklu, brak okresu, test negatywny

Polecane posty

Gość lpd

moje cykle kiedys mialy po 29-31 dni. od kiedy zaczelam się starac wydłuzają się jak na złość. Miałam cykl 34, 35, 36 dniowy. :( a dzis 37 dzien cyklu, robilam trzy testy, jeden z nich ma ociupinkę widoczną drugą kreskę a robiony był wieczorem. drugi test robiony był rano i bardziej widać na nim było cień cienia. 3 test robiony w południe -cien chyba jeszcze słabszy :( najlepiej widać na teście z wieczora, tam widać cieniusieńką kreseczkę. co ja mam o ty mysleć? czemu test wykonany wczesniej jest łatwiejszy do odczytania a z porannego moczu jest słabszy :( chyba w 37 dniu cyklu wykazaloby bez problemu juz ciąże

Gość lpd
dodam,ze te kreski cień cienia wychodzily po paru minutach

Gość gifid
Normalnie jak nie ma ciązy to nie powinni być żadnej 2 kreski...Sama piszesz, że miałaś juz cykle 36 dniowe, może więc jest teraz u ciebie dopiero ok 15 dni po owulacji...Njalepiej zrobić beta hcg.

Gość Owulacja może
Ci się przesunęła, spróbuj powtórzyć test za 2-3 dni- już powinno być bardziej widać.

Gość gifid
dzisiaj nic się nie dowiesz, ale z serca ci radzę nie "szalej" tak...pozytywny test też nic nie daje...dopiero zaczyna sie czekanie i szaleństwo...czy będzie zarodek, czy będzie serduszko..a potem też nie przychodzi spokój..Trzeba być dobrej mysli. Trzymam kciuki...Costam się dzieje. A długość twoich testów wskazuje, że jesteś blisko terminu spodziewanej miesiączki. to początek:)

Gość lpd
wiem, ale staramy się juz pół roku. niby niewiele ale negatywne testy załamują. tym bardziej ze bylam u ginekologa i w lipcu powiedzial mi ze nie mialam owulacji :( z jednej strony jestem podekscytowana ale z drugiej nie chcę się napalać bo czuje ze się znowu rozczaruję :( bolą mnie piersi, dzis rano miałam jakiś mini krwotok chyba z nosa bo czulam ze ta krew spływala mi do gardła z nosa ..... brzuch mnie nie boli. ja nie twierdzę,ze krew z nosa to oznaka ciązy ;D ale moze jakies oslabienie.. kręci mi się trochę w głowie. a jak cykle są 36-35 dniowe to w któym dniu owulacja ? ok 20 dnia?

Gość lpd
tak bardzo bym chciała ten pozytywny wynik.. zrobię sobie test juro rano. hcg rośnie z tego co wiem co 2-3 dni więc moze choc odrobine wiecej bedzie widać

Gość Perw mobilna
Twoje objawy wskazują na wczesną fazę zespołu policystycznych jajników. 😴

Gość lpd
żartujesz....

Gość Perw mobilna
Wydłużające się cykle i potwierdzony przez lekarza (prawdopodobnie przez usg) brak owulacji. 🖐️

Gość coooooooooooooooooo?
lekarz powiedział ze nie masz owulacji i nie dał ci żadnych leków? nie zlecił badań? ile masz lat ?

Gość Niuniaaaaaaaaaaaaa
No mi test wykrył Ciąze dopiero w 38 dniu cyklu, a robilam codziennie testy od 25 dnia. miałam podwyższona temp. powyżej 37, bolące piersi, zgagę, bol w bole brzucha taki takby kucie ciągnięcie, słabo się czułam. Sama teraz czuje ze jestem w ciazy mam narazie 36 dzien cyklu wszystkiego objawy jak podczas 1 ciazy, a test narazie negatywny

Gość lpd
konczy się 38 dzień cyklu a u mnie zero objawów okresu. jak bylam wtedy u lekarza to powiedział mi - proszę próbować a jak się nie uda to za pół roku zapraszam. mam 25 lat. a jak bylam wtedy u gina to byl 3 cykl staran więc wtedy o problemie nie mogło byc mowy. a teraz jednak okazuje się ze jest. test jest dalej negatywny ;( i okresu nie ma. jest ból piersi . przeciez juz powinien wyjsc test

Gość czarnowlosa
Co do owulacji to najlepiej ją wyznaczać metodą objawowo-termiczną, klasyczny npr. Ja podczas starań używałam Cyclotestu, to taki komputer cyklu. Owulacji nie można wyliczyć, trzeba ją określać na podstawie objawów.

Gość gość p.m

Jeśli macie problemy a chcecie zajść w ciążę to tylko prywatnie do lekarza. 8 miesięcy się starałam i nic.

W prywatnym gabinecie mam porobione badania. Co parę dni sprawdzana była wielkość pęcherzyka (czy wgl pęka), czy plemnik będzie wstanie się przedostać (okazało się,że endometrium było za wąskie co wyregulowane zostało odpowiednim hormonem) oraz sprawdziła czy wgl jajeczkuję. Jak na razie mam 38 dzień cyklu i brak miesiączki. Progesteron wyszedł ponad 31 (ale brałam luteinę nie wiem czy ma na niego wpływ?). Testu boję się zrobić aby się nie rozczarować bo chyba za piękne by to było aby po 1 miesiącu chodzenia do prywatnego gabinetu się udało (i jakie rozczarowanie,że po 8 w szpitalu nic. Ze szpitala dostałam duphaston co jak powiedziała mi Pani ginekolog wcale mogło mi nie pomagać).

Gość Tatiana

Jeśli tym razem nic z tego, to zacznij wyznaczać sobie dni płodne, ja podczas starań o dziecko stosowałam komputer cyklu myway- kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.

Gość Wera

Witam u mnie dziś jest 37 dzień spóźnienia miesiączki . Testy robiłam wychodziły negatywnie mam 32 lata czy jest możliwość ze dostaje menopałze w tym wieku ?  

Cześć, i co wyszło dalej ? Ciąża czy jej brak ?

Od lipca to już byłoby można i bez testów ciążę stwierdzić 😉

Wiem o tym,  ale jestem ciekawa jak to się potoczyło 🙂 może jakimś cudem zajrzy w ten wątek i odpowie 🙂

Wiem o tym,  ale jestem ciekawa jak to się potoczyło 🙂 może jakimś cudem zajrzy w ten wątek i odpowie 🙂

A jak się bliźniaki urodziły to jak ma odpowiedzieć? Obie ręce zajęte 😄