Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co kupić

lepiej na zimę kupić kombinezon ? czy samą kurtkę ?

Polecane posty

Gość już nie wiem co kupić

byłam dziś w sklepie i nie wiem co kupić mojej córce na zimę a ma 16 miesięcy mamy w domu jednolity kombinezon zeszłej zimy i jest ok nawet odrobinkę ma jeszcze za długie rękawy więc na sanki by był ale gdzieś na wyjście czy nawet jak przemoknie nam ten jednolity chcę jeszcze jeden 2 częściowy ale w mojej małej miejscowości nie ma ich zbyt dużo i więcej jest kurtek ale w takim razie jakie do tego spodnie ? przecież w rajtuzach i spodniach dresowych czy takie wiedziąłam ze struksu i misio z pod spodu także ciepłe ale znowu przemokną... proszę pomóżcie co lepiej kupić ?

Gość jagodowa krolowa
spodnie na szelkach i kurtka - sa takie komplety np. na allegro do kupienia, jak dziecko male to 1 czesciowy kombinezon jest lepszy, nic nie przewieje itd, nic nie wychodzi", jak wieksze to lepiej osobno, poza tym np po sklepu bez sensu ubrac 1 czesciowy kombinezon bo ani to rozebrac ani nic ;-/

Ja mam dla swojego dziecka dwu częściowy kurtka i kobinezon taki na szelkach ale na pole ubieram komplet a do kogoś tylko kurtkę, jestem bardzo z tego wyboru zadowolona.