Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darwinista

Tak kobietom zależy tylko na kasie i nie ma co z tego powodu płakać

Polecane posty

Gość Darwinista

Kobiety z ewolucyjnego punktu widzenia są niczym innym jak chodząco-gadającymi inkubatorami, które muszą znaleźć odpowiedniego reproduktora dla swojego potomstwa. Dlatego szukają faceta z kasą bo to oznacza bezpieczeństwo, stabilizację i najczęściej inteligencję oraz zaradność samca. Płacz i lament tutaj nic nie pomogą. Trzeba po prostu zrozumieć mądrość który powie ci każdy doświadczony facet - że kobiety to kurwy - i wysnuć z tego odpowiednie wnioski: - Nie zakochiwać się - Traktować kobiety wyłącznie jak worki na spermę - Zmieniać model na młodszy gdy tylko znajdzie się ku temu okazja Amen 🖐️

Gość ten temat zmieni moje życie
Nauczaj mesjaszu :classic_cool:

Gość SDSDAFFGF
SORRY Ty masz szczescie trafiac na takie kobiety bo takie cie interesuja .:-) TY SIE ZMIEN A POTE WYAGAJ ZIANY OD KOBIET!!!

Gość keddjdsnds
no to autorze nie pozostało nic innego jak wziasc sie do roboty, bo zadna Cie nie zechce

Gość Darwinista
Ale to właśnie piszę. Że nie ma co narzekać, że baby są takie a takie, tylko dostosować się reguł gry. Pozdrawiam inkubatorki :classic_cool: 🖐️

Gość a jak dla mnie
duzo opowiadasz o swojej matce ;)

Gość makeit clener
ja akurat mam kasy duzo, wiec chlopak mi lata tylko po zakupy w zamian za to ze jezdzi moim autem, bahorow nie chce bo strata czasu - zy, nie umierac :)