Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitaanita

gluopio sie czuje,wstyd mi normalnie

Polecane posty

Dzis bylam u znajomego (widzialam go raz i bylam u niego w mieszkaniu z kolezanka).Dzis po raz pierwszy poszlam tam sama.Mam 18,on 30 lat.Nie jest w moim typie,ale jest zabawny.Pierwszym razem jak bylam u niego z kolezanka bylo milo,robila sobie zdjecia,ja tylko obserwowalam.Dzis poszlam sama,zapukalam,weszlam,pijemy kawe,bylam taka zdenerwowana,ze nawet nie mialm swiadomosci,ze warga mi lata i cala broda;/.I on do mnie co mi sie dzieje,ale to byl stres!Glupio mi teraz,bo pisze sms czemu mi tak sie dzialo,ze zabawnie to wygladalo,a mi jest najzwyczajnie w swiece wstyd! ;/.Powiedzcie co robic?

Gość fb nzn
napisz mu ze bralas leki po ktorych takie tiki sie zdarzaja i dlatego, albo ze tego dnia kawy za duzo wypilas

Gość zanetaaa93
Ale czym się denerwowalas? bo nie rozumiem

poradzcie?Co mam zrobic,nie odzywac sie,urwac kontakt?czy jak?Chyba to mi sie wydaje byc najlepszym rozwiazaniem

Gość zanetaaa93
Alt to twój dobry kolega? Po co urywać kontakt? Może powiedz ze bylas zdenerwowana, bo mialas jakis powod, wymysl cos i tyle :)

Gość a nie za stary
jest dla ciebie?

Gość sorki ale po co Ci taki
znajomy jak ja miałam 18. to 30-tki dla mnie to były stare pryki :D nie masz znajomych w sowim wieku a potem dziewczyny płaczecie że faceci Was wykorzystują naiwniary

kolega,chyba tak wypada mi go nazwac,bo jak mam o nim powiedziec?Widzialm go raz jak napisal powyzej,i bylam na zdj jako towarzyszka mojej kolezanki,bylo zabawnie,bylam wtedy inna,rozesmiana.Dzisiaj poszlam,bylo cicho,bylismy sami,a moje usta i broda ze stresu lataly,a nie wiem czemu,bo nigdy mi tak sie nie dzialo,on mnie denerwuje teraz sms i sie pyta co mi bylo.Wstyd jak cholara!

Gość kopakabana7
co ty nie urywaj, t6ylko powiedz ze taki jest oneismielajacy, meski cxzy co tam wymyslisz

Gość z motylkiem na dłoni
nie urywaj kontaktu, tylko spróbuj oswoić swój lęk przed obcymi a jemu możesz wytłumaczyć, że normalnie się tak nie zachowujesz jak znasz kogoś dłużej, ale to była taka sytuacja nad którą nie potrafiłaś zapanować i żeby Ci dał więcej czasu:) mnie też się zdarzyła podobna sytuacja, kiedy nagle z drugiego końca Polski przyjechał facet, który bardzo chciał mnie poznać, ale sytuacja była trochę inna, nie chcę się tutaj zbyt wywnętrzać

co moge wymyslic,jezeli bd drazyla dalej temczuje sie jak idiotaka,jak jakas gowniara,powiedzial-dzis jestes inna.

Co mam powiedziec?Wiesz,bylam inna z tego zgledu,ze bylam sama,zestresowalam sie,a zwykle tak nie mam.Do tego jeszcze chce u niego zrobic sobie zdjecia w bieliznie,bo jest fotografem i a studio w domu.Bede u niego w tygodniu na zdjeciach z moja przyjaciolka,jak mi z tym tekstem znowu wyjedzie i bd sie smial,to ja chyba sie zapadne pod ziemie! ;./

możesz powiedzieć, że miałaś gorszy dzień, a wtedy byłaś z koleżanką, pewniej się czułaś. Jak będzie normalny facet, to nie będzie robił z tego wielkiego problemu, tylko raczej otoczy Cię swoim ramieniem i pozwoli łagodnie temu lękowi się oddalić:)

a czy to jest profesjonalny fotograf czy fotograf amator ? bo jak amator to ja byłabym bardzo ostrożna

Wydaje mi sie byc godnym zaufania,ale boje sie ze bd ten temat drazyl i drazyl,glupio mi juz teraz.

Gość po tych zdjęciach
w bieliźnie tylko dwie opcje prowo lub naiwna/głupia obydwie opcje 10/10 :classic_cool:

jest fotografem amatorem,ale cale miasto go zna,jest bardzo dobry,ludzie bardzo go chwala,ale przeraza mnei to,ze on do mojej kolezanki pisal,ze mu sie podobam.Ja nawet nie dalam mu takich sygnalow,ze jestem nim zainteresowana czy cos.Mowilam mu to,ale nei wiem .

uciekaj, znajdź profesjonalnego fotografa, to moja dobra rada, bo nie wiadomo co się za jego tekstami kryje naprawdę- pewnie jesteś śliczną dziewczyna i marzy Ci się kariera modelki, ale to nie tędy droga

nie marze o byciu modelka,wrecz przeciwnie,ale on jest najlepszy z mojego miasta i okolic.

a mogę wiedzieć po co Ci zdjęcia w bieliźnie, jeśli nie chcesz być modelką? trochę to dla mnie dziwne, choć żyję już parę lat na tym świecie

chce je miec,poprostu intereseuje sie fotografia,jako pmaitaka dla mniedla wlasnej inicjatywy :)

ok, rozumiem:) pamiątki fajna rzecz:) to może jeśli chcesz pójdź tam z tą koleżanką, z którą byłaś, to będziesz mniej spięta i sytuacja będzie czysta

wiesz co,nie moge isc z Toba sama kolezanka,poniewaz nie moze,jest samotna matka i nie am z kim coreczki zostawic;/

moze gdybym zaproponowala mu,ze mamy do tego nie wracac?co wy na to,to juz lepsze niz zrywanie kontaktu.??

Gość mi teżbrakuje tych czasów
kawa wypłukuje megnez i czasem z braku magnezu drgają mięsnie. powiedz. ze przesadziłaś z kawą :P