Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panów

panowie powyżej 26 roku życia pytanie do was

Polecane posty

Gość pytanie do panów
wyglądam normalnie nie jestem dziunią z tapetą wyglądam nawet bym powiedziała jak aniołek ale to żaden podstęp dziwnie myślicie

Gość PolicJANt...
Pamietaj że lepiej 5 minut być tchurzem niż całe życie trupem. A tak w ogóle ... nie jesteś już małolatą. Pewnie jak większość kobiet potrafisz kokietować i zdobywać mężczyzn. Użyj swojej fantazji i wyobrażni i rozbudź jego zmysły. No chyba nie zamierzasz podejść do niego i powiedzieć mu wprost " Weź mnie". Słowa wprawdzie Ok ale w stosownym czasie.

Gość pytanie do panów
,,Pamietaj że lepiej 5 minut być tchurzem niż całe życie trupem. '' co masz na myśli?

Ma 28 lat :) Mogłoby chodzić o seks...i o związek potem, a nie o sam seks jak było obiecane na początku :) Mój mąż mówi że nie zna dziewczyny, której na prawde chodziłoby tylko o seks...tak sie tylko mówi :p

Gość pytanie do panów
zamierzam go zapytać czy na to idzie zwykłe pytanie a nie jakieś podchody

Gość pytanie do panów
z kokardą no ale przecież nawet jeśli by tak było jak gada twoj mąz to przeciez nie musialby z tą dziewczyną być a tylko zaliczyć jeśli ma okazję nie rozumiem

Gość ndsmndndmndm
jak jest męską pizdą to sie zgodzi. prawdziwy ogier rucha tylko swoją własność.

Gość PolicJANt...
Nie dziwnie myślimy tylko poprostu zawsze i wszędzie istnieje zasada ograniczonego zaufania. Tak na drodze, tak w rodzinie a tym bardziej z obcymi ludźmi. Nie potrafisz tego zrozumieć ? A ile razy było tak że jakiś chłopak chciał Cię przelecieć a ty dawałaś mu kosza ? No i czemu tak robiłaś ? Nie wiem ... może mu się nie podobasz. Może ma jakieś tam swoje zasady. Ja np. wmówiłem sobie że będę miał jedną partnerkę w swoim życiu i tak jest. Jestem z nią właśnie szósty rok. Wcześniej byłem ciągle sam, do 21 r.ż. Z resztą ... rób co uważasz

Gość pytanie do panów
,,prawdziwy ogier rucha tylko swoją własność.'' jaką swoją własność?

Gość pytanie do panów
policjant on nie jest mi obcy to znajomy

Gość PolicJANt...
No to zapytaj wprost i już. Albo zostaniesz jego pośmiewiskiem na resztę życia i rozda twój adres wszystkicm swoim kolegom ruchaczom albo ... albo dla psa kiełbasa :D

Gość pytanie do panów
pośmiewiskiem? aż tak źle mnie może odebrać? myslałam że każdy facet przystałby na to

Gość PolicJANt...
Znajomy może być znajomy albo nieznajomy :D Różnie bywa. Nie posądzaj mnie za jakąś filozofię albo przesadne wyolbrzymianie ale jako policjant widziałem już tyle różnych dziwnych sytuacji, manipulacji z udziałem ludzi że analizuję wszystkie za i przeciw.

Gość pytanie do panów
rozumiem policjant ale ja ręczę ze chodzi mi tylko o seks nie żaden podstęp jestem tu anonimowa to piszę prawdę

Gość PolicJANt...
Każdy ? Nawet nastolatek nie każdy a co dopiero rozsądny spełniony facet. Za takiego go biorę w ciemno. Poczytaj sobie lepiej ile jest tu tematów jak młode dziewczyny narzekają że ich młodzi partnerzy nie mają na nie wcale ochoty bo im wręcz nie staje.

Gość pytanie do panów
a dlaczego faceci nie mają ochoty? co stoi na przeszkodzie do dobrego seksu?

Gość PolicJANt...
Mi możesz wszystko o sobie powiedzieć i we wszystko mogę uwierzyć. NO ale gadamy przez internet :D Nic mi nie zrobisz więc pełen luz. Nawet ja Ci w tej chwili nie wiele zrobię a właściwie to nic bo nie mam prawa. No a co ? Tak Cię podnieca ten gość ? Mokro Ci się robi że masz taką ochotę ?

Gość pytanie do panów
bardzo mnie podnieca bo wydaje mi się że jest dobry w łóżku i chce się z nim przespać nic poza tym od niego nie chce zaskoczyliscie mnie z tymi podejrzeniami

Gość PolicJANt...
1. Stres 2. Słabe zdrowie. Odradzam facetów którzy palą i piją. Po 40-stce masz impotenta w domu. 3. Rutyna w związku. Albo on sam nie wiele umie albo ona. 4. Przepracowanie. Itd ...

Gość jakwa
jak facet się godzi to taka sama z niego kurwa jak żeńska dziwka pod latarnią. różnic zero. pewnie syfy też roznosi i w dodatku desperat. :O żałosne

Gość pytanie do panów
jakwa a ty pewnie jesteś kobietą

Gość pytanie do panów
jakie to zasady?

Gość PolicJANt...
Te podejrzenia to tylko moje i faceta Kokardki. Każdy jest inny. A tak poza tym to dziwię się Tobie. ZAchowanie 16-latki. Nigdy w związku nie byłaś czy co ? Niby to faceci podrywają ale kobiety kuszą. To od nich zaczyna się flirt. Nie musze chyba rozwijać ?

Gość pytanie do panów
widze że duzo facetów by odmowilo jestem zdziwiona nawet jakby was pociągała fizycznie to tez nie?

Gość pytanie do panów
policjant co masz na myśli piszac o 16latce? ze jestem niedojrzala?

Gość Jumpero
Ja chcę się z Tobą przespać. Niezobowiązująco mogę ;)

Gość pytanie do panów
Jumpero ale nie wiem czy byś mnie pociągał

Gość PolicJANt...
Zachowujesz się jakbyś miała 16 lat. I jeszcze te pytania ... ciągnięcie za język :P Gdyby pociągała mnie fizycznie to chciałbym wybadać charakter. Może to byłaby moja życiowa partnerka wtedy ;) Tak też zrobiłem ze swoją obecną Asią ;) Gdyby charakter mi nie odpowiadał to zostałbym w stosunku do niej obojętny tzn ... w sensie związków czy innych układów na nich związanych. Mogłaby zostać moją koleżanką ale nie przyjaciółką.

Gość PolicJANt...
Zachowujesz się jakbyś miała 16 lat. I jeszcze te pytania ... ciągnięcie za język :P Gdyby pociągała mnie fizycznie to chciałbym wybadać charakter. Może to byłaby moja życiowa partnerka wtedy ;) Tak też zrobiłem ze swoją obecną Asią ;) Gdyby charakter mi nie odpowiadał to zostałbym w stosunku do niej obojętny tzn ... w sensie związków czy innych układów na nich związanych. Mogłaby zostać moją koleżanką ale nie przyjaciółką.