Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panów

panowie powyżej 26 roku życia pytanie do was

Polecane posty

Gość no napisz__
jakos nie wierze, ze faceci odmowiliby takiej mlodej 23 letniej, no moze jak wprost zapytasz to powie nie, ale jak sie jakos zakrecisz i ten zauwazy ze chcesz sex to na pewno przyjdzie, nie wyobrazam sobie inaczej :) jestem duzo starsza i wyslalam sygnaly facetowi na sex, chociaz to bylo przypadkowe, to facet przylecial jak piesek i nie chcial odpuscic, pozniej nastapilo tzw. gonienie kroliczka :)

Gość Jumpero
Też tego nie wiem. Powodzenie u dziewczyn mam więc tak na śmiało zaproponowałem :P No jak tam chcesz. Aha.. mam 24 lata dopiero

Gość pytanie do panów
24 to za mało ja lubię starszych i takiego chce teraz policjant czyli tobie chodzi o uczucia fajny z ciebie gość na życie ale do numerków się nie nadajesz to chyba dobrze dla twojej dziewczyny ja chce go zapytać wprost bez owijania w bawełne i kuszenia pytanie i odpowiedz

Gość Jumpero
no napisz Mnie byś nie pogoniła :P Wzięło by Cię i to ja bym rozdawał karty mrrrr :D

Gość pytanie do panów
,, Jak brzydka i gruba to bym nie chciał '' a jeśli ładna i szczupła? i piersiami?

Gość PolicJANt...
No do numerków się nie nadaję. Zdecydowanie nie :D Dobra lecę. Moja rada : pogadaj z no napisz. Zna się na rzeczy dziewczyna

Gość pytanie do panów
przyzwoita z wyglądu? bo jeśli takie coś proponuje to chyba pomyśli że jestem łatwa?

Gość pytanie do panów
no napisz__ jak te sygnały wysyłałaś?

Gość alewstyd
Zesralam sie w lidlu

Gość Jumpero
Oj tam za młody. Dobrze byś się ze mną bawiła ;)

Gość pytanie do panów
,,Dziś łatwa, czy cnotliwa nie ma takiego wydźwięku.'' tzn??? Jumpero ty sie jeszcze musisz troche nauczyc

Autorko, jak najbardziej możesz mu zaproponować seks. Nie ma nic bardziej miłego dla faceta jak kurwisko samo podstawiające mu cipe pod nos.

Gość Jumpero
Skoro Ty masz 23 to ja Ciebie będę uczył :P Zawsze lepszy wróbel w garści ;)

Gość pytanie do panów
pierwsza opinia że jestem kur*** Jumpero nie obraz sie

Gość Jumpero
Napaliłem się na Ciebie :D Tak fajnie piszesz, że musiałem do Ciebie się odezwać. JUż sobie nawet wyobraziłem jak podchodzisz do mnie i pytasz nieśmiało "Popykamy kocie" ? :D A ja wtedy złapałbym Cię za rękę, do samochodu i jedziemy do mnie. No super by było ;)

JUMPERO, jeśli jesteś taki przystojny i masz powodzenie i dziewczyna się nie zawiedzie to czemu szukasz kontaktów tutaj i nagabujesz autorkę? Nogi masz połamane czy mama nie chce cie w miasto puścić ?

Gość pytanie do panów
Zdrowy facet wypowiedz sie

Gość Jumpero
Nie obrażam się. Sorry że nalegam ale umiem przekonywać więc się nie poddam ;) Hehe ... muszelka zrobi Ci się zaraz mokra i pobawisz się nią paluszkami ;) Możemy tak sobie poświńtuszyć ;)

Mało to seksu uprawiają ludzie na imprezach, dyskotekach. Ważne aby to odpowiadało dwójce osób, nawet tu na kafeterii (jeśli wierzyć wpisom) są osoby które kończyły pierwsze randki w łóżku i wcale im to nie przeszkadza, żyje im się dobrze.

Gość pytanie do panów
Jumpero ja wiem ze tylko w gebie jestes mocny hehehe

Gość pytanie do panów
meska rzecz dzieki za normalną wypowiedz ale co bys zrobil jakby ci dziewczyna to zaproponowala?

Gość Jumpero
Zdrowy facet Nie szukam tu. Trafiłem przypadkiem na temat i jakoś tak mi się zachciało :D Fajnie tak przez neta się z obcą umówić i przeżyć jakiś romans. Trzeba korzystać z życia. Kiedyś bawiłem się z mamą mojej koleżanki :D

Gość Jumpero
Nie w gębie tylko w języku kochanie. Rozłóż nóżki szerzej to będę mógł go w końcu użyć ;) Narazie tylko muskam Cię tam ustami :)

Sam nie wiem, bo jestem sporo starszy niż Twój znajomy i jest jeszcze pytanie czy byłbym z kimś w związku ( bo nie piszesz, jaką on ma sytuację w tej kwestii ). Dziś nie wiem, co bym zrobił jak miałem 29 lat ale na pewno jakbym miał w dziewczynę i dostał propozycję od innej to bym odmówił.

Gość pytanie do panów
nie dam się nabrac hehehe