Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusiashop

pomoc w ocenieniu strony-krytyka mile widziana:)

Polecane posty

Gość dusiashop

Witam Nie dawno rozpoczęłam handel torebkami na allegro,zajmuje się tym już jakiś czas,ale zanim powstanie mój sklep (WWW.dusiashop.pl )próbuję sił na allegro. Podałam swój adres jeżeli to jest łamanie regulaminu to z góry przeszkadzam i napisze jeszcze raz Mam w tym związku takie zapytanie,jak wygląda wg was wystawianie moich aukcji,proszę o krytykę,nie za drogo?kolorystyka i wszystko co wam przyjdzie do głowy. Z góry dziękuję za poświęcony mi czas. Adriana

Gość zdecydowanie nie
Wiesz- przyznam szczerze, ze gdyby mnie było stać, bardzo chętnie bym kupiła:) Cena dla mnie osobiście jest spora( ze względu na moje warunki finansowe), ale doskonale rozumiem, że materiały, nakład pracy itp. Sama aukcja mi się osobiście podoba, stonowane kolory, bardzo elegancko.

Gość ona 90
przeciez to torba od farbotki ??? kolezanka mojej kolezanki je sprzedaje na slasku!

Gość dusiashop
dzięki,że chciało wam się czytać i odpisywać. Cena może nie jest za wysoka,bo na allegro są nawet za 130 zł,a 95 zł to tak w sam raz,cena zakupu plus marża no i te prowizje allegro wszystkich zjadają,dlatego czekam już na swoją stronke -sklep pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za poświęcony mi czas

Gość dusiashop
sprawdziłam farbotkę,bardzo ładne torebki ale te ceny są dla mnie za wysokie