Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmflkfmkfd

Jestem niska, więc i tak bez sensu o siebie dbać

Polecane posty

Gość mkmflkfmkfd

Bo nigdy nie będęwyglądaćtak ładnie jak wysoka i szczupła, proporcjonalna dziewczyna. Taka założy bluzęi legginsy i jużwygląda fajnie Eh :O

Gość Rotmistrz
Ile masz wzrostu? Oraz ile ważysz?

Gość Bobiczkówna
za to z twojej perspektywy kazdy facet jest wysoki :D

Gość sczsczzc
co ty wygadujesz??? skadprzekonanie ze niska to brzydka, gorsza? Mojemu mezowi np podobaja sie niskie kobiety. Az sama bylam zdziwiona. Jego najlepszy przyjaciel tez ma zone niska bardzo.

Gość ale takie zyrafy
wyrozniaja sie w tlumie wielkie toto takie feeeeeee

Gość malutkie ale milutkie
znasz to :) poza tym ludzie są różni i na szczęście każdemu podoba się ktoś inny a poza tym jak to fajnie niesie się taką małą kobietkę do łóżka :) pomyśl o tym...

Gość Mam19lat
powiem tak, zawsze jak człowiek jest nieszczęśliwy to zwala to nie na swój charakter i sposób myślenia, tylko na wygląd. Jakby była wysoka to autorka też by jęczała

Gość małe są obleśne
mają kacze nóżki i nie posiadają szyi, generalnie są jakieś takie nieproporcjonalne, wyglądają jak dziewczynki a nie kobiety.

Gość mkmflkfmkfd
158 wzrostu, jestem szczupła (ważęok 47 kg). Niebrzydka. Nogi proporcjonalne do wzrostu. I co z tego ;/ Ciuchy będą lepiej leżeć na tej wysokiej, i to ona będzie na siebie zwracaćbardziej uwagę

Gość Rotmistrz
Jak dla mnie masz odpowiedni wzrost. Tzn. osobiście wolę mniejsze dziewczyny (mniej niż 170 cm), waga również idealna jak na ten wzrost więc nie masz powodu do narzekania. Jest wielu facetów, zwłaszcza tych średniego wzrostu lub niższych, którzy zwrócą na Ciebie uwagę.

Gość jestes w sam raz
założysz lekki obcasik i jesteś super laska mi się podobają wyłącznie kobiety do 165 bo lubie dziewczyny na obcasach bo wtedy fajowo się napina PUPCIA dziewczyny które mają 170-177 i na obcasach wyglądają już niefajnie WIĘC PRZY TAKIM WZROŚNIE POWINNE UNIKAĆ OBCASÓW, a wyższe jak żyrafy

Gość jestes w sam raz
nie wspominając o tym że wysokie kobiety mają grube kości co jest wyjatkoowo antyseksualne faajnie wygląda to może w TV przy specjalnych obiektywach kamer i pozach ale w życiu to kicha totalna jak baba ma wielkie nogi

Gość +Grandir
Jestem tego samego zdania co "jesteś w sam raz". Tak więc autorko obcasy na nogi i dbaj o siebie :)

Gość +Grandir
Eva Longoia ma takie wymiary i wagę. Kylie Minogue też jest malutka, Salma Hayek itd.

Gość Gadułka bułka
wg mnie moglabyś nawet trochę przytyć tak do 53-54 kilo, zokrąglisz sie lekko i bedziesz wygladala slicznie i apetycznie :) ale nie grubo

Gość +Grandir
No i "r" mi zjadło wrrr sorry Evo

Gość Eva L.
nie ma za co 😘

Gość kordelllia
Ja mam 156 cm wzrostu i waze 52 kg i uwazam, ze wygladam fajnie. Meza tez mam, ma 182 cm wzrostu :P

@ mkmflkfmkfd Ty się nie ciuchami przejmuj a tym jak wyglądasz bez nich. Jeśli ok - to jest o.k. Baba w domu ma chodzić nago coby nie trzeba było tracić czasu na rozbieranie :P