Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muzykalia

Słuchawki dla dziewczyny

Polecane posty

Gość Muzykalia

Szukam fajnych słuchawek dla dziewczyny do ok 300zł, nauszne, wygląd musi być ciekawy, do słuchania pop, rock. Czekam na propozycje z linkami

Gość Muzykalia
Dzięki za szybka odwiedź, a jakiej muzyku słuchasz bo wyczytałem że każda muzyka rządzi się swoimi prawami w słuchaniu? I gdzie można po za allegro kupić najlepiej stacjonarny. Będą w media/saturn?

Gość Mietek123
Zakładam słuchawki wpinam w mp3 i hip hop rap i na miasto, nie No słuchawki fajne i dodatkowo kabel można w całości wymienić na dłuższy. Dla Twojej panny bedą odpowiednie, kupiłem w euro jakiś czas temu chyba z odbiorem w sklepie więc najpierw tescik na miejscu.

Gość Muzykalia
Spoko poszukam, a jak ktoś będzie miał inne opcje nich da znać

Gość Mietek123
W tej cenie to nic ciekawego nie ma uwierz mi szukałem długo hehe jak coś to możesz kupić te ;p http://agdlab.pl/aktualnosci,357/profesjonalne-sluchawki-za-8-tys-dolarow,34766.html

Gość Muzykalia
hehehe no takiego budżetu to nie mam, OK sprawdzę te co podałeś wyżej i dam znać czy dają rade :)

Gość Ciekawi_mnie_to
I jak kopiłeś te słuchawki "Kruger&Matz"? Sam jestem ciekawy jak będą działać i czy to naprawdę drewno :D

Gość Muzykalia
Nie jeszcze ich nie mam ale kumpel ma mi je załatwić czyt. kupić :D Okazuje się że on też je ma i są naprawdę fajne więc czekam jak dojdą i na prezent mikołajkowy będzie jak znalazł, dam znać jak po testuje :)

Gość Muzykalia
Ok słuchawki doszły i muszę powiedzieć że robią wrażenie. Drewniana obudowa nadaje im uroku ;P. Przyjemnie w dotyku, a po jakimś czasie zapomina się że się je nosi :). Dźwięk jak się okazuje nie każdemu do gustu przypadnie właśnie na wzgląd tej drewnianej obudowy. Jednak po pewnym czasie docenia się i jest bardzo przyjemnie. Co tu więcej pisać jak na cene/jakość starzał w 10

Gość madziula25765
Jeżeli chodzi o słuchawki, to a pierwszym miejscu jet dźwięk, a wygląd tuz za nim:) Według mnie to idealne połączenie: http://galeriamuzyka.pl/?urbanears-plattan,49 W przyszłym miesiącu wreszcie je kupie - przyjaciółka już ma i ciągle się chwali, ale czasami da posłuchać:)