Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamzwierzaki

Jaki pies dla singielki

Polecane posty

Wiesz, jak sie pies juz przyzwyczai to jest sam pol dnia i przewaznie sobie wtedy spi. Ale miej na uwadze to, ze nowy pies, w nowym dla niego otoczeniu bedzie wymagal z Twojej strony (przynajmniej na poczatku) poświecenia np. kilku dni urlopu. Trzeba psa oswoic z nowym miejscem, nauczyc zostawania samemu (poprzez stopniowe zostawianie go, na początek na kilka minut, pozniej dluzej, zeby wiedzial, ze zawsze wrocisz), trzeba go rowniez nauczyc czystosci. Szczeniak zostawiony sam bedzie zasikiwał Ci mieszkanie bo jest szczeniakiem ;) Starszy pies wytrzyma bez sikania kilka godzin ;)

Gość roki500
mogę z całą pewnością powiedzieć że to był najlepszy wybór jaki kiedykolwiem dokonałam. One naprawdę są cudowne,kochane,czasami łobuziaki i przede wszystkim idealne psy do domu w którym są dzieci. Zmoją córą czasami tak szaleją że ciężko ich zatrzymać.Albo tak jak mówią inni,psiaczek ze schroniska napewno będzie Ci wdzięczny ę mu praktycznie uratowałaś życie. Pozdrawiam

Gość kochamzwierzaki
roki a dużo niszczy? mebli i innych rzeczy?

autorko ,szczeniaczki mają to w sobie ,ze jak "ząbkują" to rzecz oczywista, ze odruchowo cos bedą szukac do gryzienia, dlatego najlpej nawet kilka dzieciecych gumowych gryzakow mu zakupic, czy tez na spacerach dawac kijki do gryzienia

Gość kochamzwierzaki
jutro pojade do schroniska :-)

Ja równiez polecam psa ze schroniska.Są bardzo wierne,przyjacielskie i kochane.Sama mam już 3 psa ze schroniska i nigdy nie żałowałam tej decyzji.

Gość roki500
wiesz co powiem Ci szczerze że do roku to nic nie niszczył,później było troszkę gorzej, ale myślę że nie było to bardzo szczególne. Czasami teraz nawet potrafi ukraść jakiś długopis,kredkę czy zabawkę mojego dziecka i lekko to uszkodzić,ale to bardziej dla zabawy i zwrócenia uwagi na siebie.

Gość pies na baby ma ogon z przodu
weź mnie, hau-hau!

Gość kochamzwierzaki
dobre to wyżej :-D dzięki za poprawę humoru, bo właśnei siedze zaryczana :-( oglądam zdjecia psiaków ze schronisk :-(

Gość roman tico
bernardyn, taki żeby i poruchał i domu popilnował

Gość buahhhhhhhhaa
:-D