Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamzwierzaki

Jaki pies dla singielki

Polecane posty

Gość kochamzwierzaki

Od niedawna przystopowałam z pracą, więc nie jest juz tak,że ma mnie po 15h na dobę w domu. Pracuję mniej i zapragnelam mieć w domu kogoś do kochania :-) brakuje mi przytulenia i pieszczot, a wiem,z ę psy sa najcudowniejsze :-) (kot nie wchodzi w grę). Zastanawiam sie tylko jaki pies? znacie się na rasach, najlepiej nieduzy ale taki przytulak :-)

Gość Rotmistrz
jamnik długowłosy :P

Gość kochamzwierzaki
eeee :-O moze nie jamnik :-D

Gość Rotmistrz
to nie :P, biedny jamniczek :(

Gość jdet
Homo sapiens. Płci męskiej.

Gość kochamzwierzaki
No labradory są rzeczywiście przecudowne i pzre prze przekochane. Aktualnie od 8 lat jestem totalnie zakochana w labradorze moich rodziców, ale to jest pies za duży dla mnie.Jak wychodzę z naszym szatanem to to wyglada jakby on wyprowadzał mnie na spacer. CIagnie ta mała cholera niesamowicie i jest ledwo do utrzymania, a ja bym chciała mieć przyjemnosć z tych spacerów, a bywają chwilę, ze nie mogę fizycznie go utrzymać :-(

Gość kochamzwierzaki
ale nadal uważam, zę labradory to najwspanialsze głuptasy na świecie do kochania

Gość waligruch prawokaka
Już zoofile zaczęli jechać na ręcznym, a tu bum, tylko do pieszczot i przytulania.

Gość jdet
Sama jesteś najwspanialszym głuptasem na świecie. Do kochania.

Gość Rotmistrz
labrador spoko, ale sama pisałaś o małym psie. Labrador jest dosyć spory.

Gość IMO12365
Pies na baby oczywiście. :classic_cool:

a moze jakis piesek ze schroniska? bedzie Ci wdzieczny ;) Z rasowymi jest zawsze jakis problem (jesli oczywiscie mowimy o prawdziwej hodowli). Jesli pol dnia psiak mialby siedziec sam w domu bo jestes w pracy to troche slabo.

Gość kochamzwierzaki
te mopsy są super :-D a jakei z charakteru? ktoś ma może? Yorki też fajniutkie :-D slyszałam,ze zadziorne, prawda to?

Gość jdet
Już wiem, dlaczego jesteś samotna...

Gość jdet
I to się raczej nie zmieni.

mopsy chrapią, mają problemy z nosem i jelitami, takze smrodzą :P Yorki są szczekliwe. Jesli mieszkasz w bloku to wspolczuje Twoim sasiadom, ktorzy beda musieli wysluchiwac szczekania psa jak bedziesz w pracy ;)

Gość kochamzwierzaki
czemu słabo? przeciez większośc ludzi mających psy zostawia je jednak na jakiś czas :-( Moi rodzice ziostawiają naszego świrka na 8 h i on jest bardzo grzeczny, siedzi sobie, lezy, pochodzi i tęskni, ale za to potem strasznie się cieszy i jest wypieszczany aż ma sam dosc i ucieka od wszystkich ;-)

Gość Rotmistrz
kozetka ma rację!!! Bierz ze schroniska - takie zwierzaki idą za właścicielem w ogień. One są spragnione miłości i ciepła... nieco tak jak Ty, zatem będziecie do siebie pasować :)

Uroczy kundelek ze schroniska, bardzo polecam... Lepszych pieszczochów nie ma :)

Gość kochamzwierzaki
a moze i ze schroniska... a ktoś z Was ma? ja sie trochę boje, bo nie znam charakteru takeigo psiaka i nie wiem, co przeżył i jakie może mieć reakcje na wiele sutyacji, no ale sprawa do przemyślenia. Moż enawet jutro pojadę do najbliższego schroniska

co do mopsow, mialam 10 dni pod opieką, tzn moja corka umowila sie z kolezanką ze podczas jej wyjazdu wezmie na pilnowanie psa do siebie i powiedziala mi kiedy juz wszystko byloi podjete ,no wiec stało sie Psina super Pies z natury jest baardzo spokojny, cichy, nie wariuje, lubi przytulac sie, byc glaskany,problemow zadnym z nich nie bylo, tylko ze potrafi chrapac :D

Gość Rotmistrz
jak nie weźmiesz giganta to nie masz się czego obawiać. Niewielki piesek na pewno nic Ci nie zrobi, a będzie wniebowzięty, że ktoś chciał go przygarnąć :D

Gość roki500
ja bym polecała buldoga francuskiego.To nie jest duży pies,ja się w swoim zakochałam. Są strasznie towarzyskie,a nawet bym powiedziała że przylepy. Nie mam problemu z zostawianiem go samego w domu,jest grzeczny i naprawdę przesłodki.

roki500 - buldogi franc.wlasnie mają podobne usposobienie do mopsikow, co prawda jedyny kontaktz buldogami malymi mialam gdy glaskalam bo meza kolega ma ,i mowił to co ty piszesz :)