Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millla012345678910

Wózek spacerówka, jaki polecacie? Znalazłam taki, ale...

Polecane posty

Gość millla012345678910

Witam, mój syn 1 grudnia skończy 5 miesięcy i powoli zastanawiam się nad spacerówką. Idealnie by było gdyby można było siedzisko ustawić przodem i tyłem do kierunku jazdy. Zima się zbliża i zależy mi na czymś "ciepłym". W oko wpadł mi taki model: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-nico-bebetto-gliwice-i2719499003.html ale szczerze powiem że się na tym nie znam. Droższego niż ten też raczej nie chcę. Proszę o jakieś rady.

Gość gdgfgdfddf
jak dla mnie to jest za ciężki

Gość pluuum:)!!!
no ten z linka autorki to szok, 14 kilol!!! ponad

Gość lkjhgfdsaqwertyuiop
ten nuna wyglada jak kosiarka :D:D pierwszy zdecydowanie ladniejszy, no i ma oslone na nozki

Gość millla012345678910
Ok przekonałyście mnie :) Ten nuna bardzo mi się podoba, fajnie się składa i jest bardzo nowoczesny... ciekawe tylko ile kosztuje ta folia i śpiworek do kompletu.... Ma ktoś jeszcze jakąś propozycję?

Gość bgvnvnnn
ten nuna jest szpetny jak psia kupa. Ja polecam Hauck citi

Nuna jest suuuper! Gdybym teraz miala kupic spacerowke to tylko nuna:) chociaz na zime po sniegu lekko ci nie bedzie tymi kolkami...ja mialam dwie spacerowki-jedna z wielofunkcyjnego jumpera x-wlasnie na zime i snieg i drugi quinny zapp na cieple pory roku:)

Gość ja mam ja mam
Ja mam spacerówkę Quatro Caddy i bardzo sobie go chwalę, ma więcej plusów niż minusów (które też ma, ale przeważają plusy). Tylko jak na zimę to nie wiem jeszcze jak sobie radzi na sniegu, na zimę mam drugi wózek na dużych pompowanych kołach, a ten jest w samochodzie jak jeżdżę z małym na zakupy czy połazić po mieście albo centrum handlowym.

Gość djdjdjdjdjnoonuna
mam nune, i nie da sie nia spacerowac! dzieciak mi sie nie miesci, jak wozek dla lalek, mala budka, nie chroni przed deszczem ani wiatrem i strasznie glosny nawet na gladkiej powierzchni turkocze klekocze, nie polecam!

Gość 5845986464
nuna na zimę się nie nadaje, tylko na lato! bo na wiosne tez ni polecam

Gość gość
wznawiam temat, mam 5 miesięczną córkę i zastanawiamy się nad zakupem wózka sportowego, myślałam o quinny zapp xtra ale ciągle się wacham, co polecacie drogie mamy ???

Gość gość
Quinny sa lekkie i ladne ale maja kubełkowy typ siedziska. To go dyskwalifikuje dla mnie bo nie nadaje sie moim zdaniem na dlugie wyprawy. Ja kupilam Baby Jogger Citi Lite. citi mini jeszcze fajniejszy ale drozszy.

Gość gość
A czy można w nim ustawić siedzisko przodem do rodzica?

Gość gość
Niestety nie. Nie wiem do konca jakie masz wymagania co do wozka, sportowy dla mnie to taki, ktory poradzi sobie w kazdym (no, prawie) terenie, lekki i poreczny, wytrzymaly. Dla mnie wazna byla mala waga i to by sie zmiescil do malego auta, proste skladanie jedna reka, duza budka, siedzenie rozkladane do pozycji lezacej.