Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodo wygladająca

byłam dziś w CH po pieluchy i spotkała mnie stara baba,która się czepiła...

Polecane posty

Gość młodo wygladająca

Witajcie. Mam 31 lat ale jestem niska (152cm) i drobna (41kg). Ubieram się raczej tak sportowo-jeansy i bluza,włosy w kitkę. Byłam w rossmanie, mąż dziś jest na uczelni (jest wykładowcą akademickim) więc poszłam tylko z dzieckiem. Obrączki nie noszę. w pewnym momencie jak zatrzymałam się przy regale,to minęła mnie jakaś babka. Po paru minutach znów mnie mijała przechodząc ponownie obok mnie jak stałam przy perfumach. I po drugiej stronie regału była jakaś jej znajoma i to babsko do tej koleżanki-a widziałaś tą smarkulę? szmaci się to takie po dyskotekach a potem z bękartami łazi. za naszych czasów to takie z domu by nie wyszły a teraz wśród ludzi się pokazuje... Gul mi skoczył,że hej! Miałam jej ochotę powiedzieć,co o niej myślę ale do jej poziomu się nie chciałam zniżać. Ale jak tak można kogoś ocenić?A w niedzielę pewnie krzyżem leży w kościele stare małpsko!

no a ja bym jej odpowiedziala juz, taka jestem ze bym nie odposcila. a tak a propo moze nie na temat:D dlaczego nie nosisz obraczki?

Gość kkkiiikkkaaaa
twoj maz jedyne co moze wykladac na wyzszej uzcelki to kafelki w kiblu na podlodze:O

Gość nie rozumiem do konca
poszłas po pieluchy- stalas przy perfumach jakie znaczenie ma to ze twoj maz jest wykladowca? straszny kurdupel z ciebie i anoreksja

Trzeba było jej grzecznie powiedzieć, że masz 31 lat i z chęcią pokażesz jej swój dowód osobisty w ramach udowodnienia swojego wieku i żeby nie nazywała Twojego dziecka bękartem bo sobie nie życzysz. No ja na Twoim miejscu na pewno bym jej nie przepuściła. A wyraz jej twarzy byłby bezcenny :D

Gość xxxxxxxxmxxxxxxxxx
mąż dziś jest na uczelni (jest wykładowcą akademickim) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx po co ten dodatek ze twoj maz jest wykladowca akademickim ? chuj to kogos obchodzi durna dziewucho tak samo jak twoje problemy. trzeba bylo sie do baska odezwac

to pewnie ten sam autor co to remontuje mieszkanie za 90 tys a ona jest lekarzem a on prawnikiem :) poznaję styl :D

Gość młodo wygladająca
Spadaj podszywie. Nie noszę obrączki bo jestem alergiczką i bardzo często gdzieś coś mnie uczuli i zaraz mi puchną ręce-palce. W ten sposób zgubiłam pierścionek zaręczynowy :( obrączki nie chcę zgubić.

Gość młodo wygladająca
czasem przebieram się za maskotkę złego wilka i zakradając się do sklepu kradnę perfumy i pieluchy :classic_cool:

Mam podobny problem , 26 lat a wygladam na 16, mam 3 letnia corke. Ja w takich sytuacjach dziekuje za komplement co wywoluje rozne reakcje a to pytanie: to ile Pani ma lat, az po wersje ekstremalna; no nie udawaj i nie klam juz tu:-P

Gość młodo wygladająca
ostatnio zgubiłam gdzieś rower. ale to nic takiego, bo i tak włosy łonowe wkręcały mi się w łańcuch

jak moglas zgubic pierscionek skoro palce spuchły? złoto nie uczula!!!!!!

Gość do autorki!...!....
zloto nie uczula debilu 0/10 kiepskie wysil sie bardziej

Gość taka jeddna
plącze się w zeznaniach, lalunia wielka (152cm) :D

no i zatkało kakao

Gość młodo wygladająca
Nie ma znaczenia jego zawód,ale napisałam,bo zaraz by ktoś napisał,że jak mąż na uczelni to pewnie ma ze 20lat i żeby uniknąć głupich komentarzy od razu napisałam. Rossman to duży sklep-a co zbrodnią jest podejść i popatrzeć na perfumy? Alium mój mąż nic nie remontuje.

Gość xxxxxxxxmxxxxxxxxx
Mam podobny problem , 26 lat a wygladam na 16, mam 3 letnia corke. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx taaaaaaaaaaaaaaaaa jasne :-O imbecylko ty a moze na 11 lat wygladasz co? kretynki

perfumy sie wącha a nie patrzy na nie

Gość młodo wygladająca
przynajmniej mam klasę. nie to co wy

Gość młodo wygladająca
Uczula mnie np kurz, chemia itd. Zgubiłam pierścionek bo jak zaczęła mi puchnąć ręka to zdjęłam-żeby nie trzeba było ciąć i włożyłam go do kieszeni i gdzieś wypadł.

jakbys miala klase to bys te perfumy kupila a nie na nie patrzyla

Gość eeiiiiiiiiiiiiiiiiieeeiiiie
Dlaczego kretynki? Ja od 3 miesiecy chodze do nowej pracy-wszyscy mysleli, ze jestem swiezo po maturze-a ja mam 29 lat niedlugo. Co, zal dupe sciska, bo mozna wygladac mlodo mimo 30-stki na karku?

Złoto nie uczula?! Ja pitolę co za ciemna masa. Oczywiście, że uczula!! Moja mama nie może nosić złota, ani w uszach ani na palcach bo właśnie ją uczula!

Gość jamam30
ja mam 30 a wygladam na 20 :-)

złoto= metal szlachetny= nie uczula!!

Gość xxxxxxxxmxxxxxxxxx
a ja mam 55 i wygladam na 14. glupie idiotki.

autorko ja pierwsze kilka zaczepek zignorowalam (bo dla mnie to sa zaczepki jak ktos glosnym szeptem 'chowajac sie' glosi takie rewelacje). naprawde jeszcze kilka lat temu bylam slodka i mila dziewczyna. Do momentu kiedy wrocilam do naszego kraju i kiedy nagle moje zycie okazalo sie nalezy tez do zainteresowan innych ludzi. Jak ktos ma problem to doprowadzam do konfrontacji, wiadomo, ze nie bluzgam ale nie pozwalam sobie na to, aby ktos szukal sobie taniej sensacji moim kosztem.

to widzę teraz jakaś nowa fala , nowy trend - wypisywanie e necie mama 40 lat a wyglądam na 25 , mam 30 a wyglądam na 16 .... Może i tak jest ,może .... Ale bardziej skłonna jestem uwierzyć w " ma 40 lat a zachowuję sie jakbym miała 20 , mam 30 lat i myślę jak 16 latka " ...coraz częsicej to obserwuję ,niestety . Żeby jeszcze z tym młodocianym ;) wyglądem szła jaką mądrość życiowa wynikająca mimo wszystko z wieku - pal sześć ..Ale niestety ...